«Μόλις έσβησαν τα φώτα του ασανσέρ, τη θώπευσε στο στήθος» – Συγκλονιστική μαρτυρία για τον «δράκο» του Αγ. Παντελεήμονα

Νεαρός, μετρίου αναστήματος, με ένα χαρακτηριστικό σημάδι ανάμεσα στα μάτια ο ύποπτος...

Must Read

Ανάστατος ο Άγιος Παντελεήμονας, μετά τις καταγγελίες για νεαρό άνδρα, ο οποίος επιτίθεται σε ανήλικα κορίτσια μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικίας, τα οποία και προσπαθεί να βιάσει, καθώς ο ύποπτος εξακολουθεί να παραμένει άφαντος, παρότι οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον συλλάβουν.

Τις στιγμές τρόμου που έζησε την περασμένη Κυριακή, όταν ο «δράκος των ασανσέρ» επιτέθηκε στην κόρη της, περιέγραψε η μητέρα της 14χρονης μαθήτριας στην εκπομπή «Live News». «Το έχουμε δηλώσει στην αστυνομία, έχουμε δώσει καταθέσεις. Ήταν Κυριακή 5 η ώρα, καθώς ανέβηκα πάνω στο σπίτι και ετοίμαζα τραπέζι. Μου λέει “μαμά να πάω να πάρω ένα σαμπουάν;” Και φεύγει το παιδί. Σε “χρόνο μηδέν” έγιναν όλα. Την ώρα εκείνη, καθώς γυρνούσε, ακούω φωνή στην πολυκατοικία. Μετά άρχισε το παιδί να ουρλιάζει. Και ακούω το ουρλιαχτό, ένα ουρλιαχτό πολύ δυνατό, και λέω στον άντρα μου “το παιδί!”».

Οι γονείς της μικρής τρέχουν προς την εξώπορτα του σπιτιού και βλέπουν το παιδί τους να επιστρέφει. «Την ώρα που είπα, “το παιδί”, το ασανσέρ ανέβαινε πάνω. Έρχεται το παιδί με φοβία και μου χτυπάει την πόρτα δυνατά και μου λέει “μαμά δεν άκουσες; Πήγαν να με βιάσουν στο ασανσέρ“. Κατεβαίνουμε όλοι κάτω, πού να τον προλάβουμε; Έγινε φτερό…».

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, μόλις έσβησαν τα φώτα του ασανσέρ ο νεαρός την θώπευσε στο στήθος. Η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και ο δράστης με το δεξί του χέρι τής έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την τραβήξει έξω από το ασανσέρ. Η ανήλικη κατάφερε να διαφύγει προς την οικία της. Όπως λένε οι γονείς της, παραμένει σε κατάσταση σοκ και φοβάται να ξεμυτίσει από το σπίτι της.

Παρόλο τον «σαματά», πάντως, την επόμενη ημέρα στην ίδια περιοχή μπήκε στο «στόχαστρο» του δράστη και ένα 13χρονο κορίτσι. Όπως έγινε γνωστό, την ακινητοποίησε και έκανε με τα δάχτυλα του χεριού του το σχήμα του όπλου, για να της προκαλέσει φόβο, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει αν αντιδράσει. Με χρήση σωματικής βίας, αλλά χωρίς να την τραυματίσει, ο δράστης την ανάγκασε να παραμείνει εντός του ασανσέρ και αφού τη θώπευσε στο στήθος, εξαφανίστηκε

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This