Εισαγγελική παρέμβαση για την σκυλίτσα που βιάστηκε στα Μέγαρα – Χτυπήθηκε και από ΙΧ το ζώο;

Τι έδειξε η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση

Must Read

Η δικαιοσύνη παρεμβαίνει στην νέα κτηνωδία με θύμα μια σκυλίτσα στα Μέγαρα η οποία υπέστη άγρια κακοποίηση καθώς βιάστηκε με σιδεροσωλήνα με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστασία Μασούρα απέστειλε σήμερα στον διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών παραγγελία σχετικά με την θανάτωση στις 24-1-2024 σκύλου στα Μέγαρα, η οποία συνοδεύτηκε με κακοποίηση του ζώου.

Ειδικότερα, νεκρό και άγρια κακοποιημένο βρέθηκε αδέσποτο σκυλί στα Μέγαρα το οποίο έφερε μια τρύπα δίπλα στα γεννητικά του όργανα. Ο κτηνίατρος στον οποίο μεταφέρθηκε το νεκρό σκυλί, διαπίστωσε ότι η οπή ήταν διαμέτρου δύο εκατοστών περίπου στην δεξιά περινεϊκή χώρα. Παράλληλα από ακτινογραφία που έγινε διαπιστώθηκε κάταγμα πυέλου.




Χτυπήθηκε και από αυτοκίνητο το ζώο;

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση, διαπιστώθηκε πως το άτυχο τετράποδο πέθανε από εσωτερική αιμορραγία η οποία προέκυψε από ρήξη σπλήνας, καθώς το ζώο χτυπήθηκε πιθανώς από αυτοκίνητο.

Όπως ανέφερε στο newsit.gr ο κτηνίατρος Ιερόθεος Κρητικός που έκανε την εξέταση στο ζώο, «δεν υπάρχουν ενδείξεις εάν η οπή στο σκυλί έγινε πριν ή μετά το τροχαίο».

Στο ζωάκι αναμένεται να γίνει και δεύτερη νεκροψία.




Τι συνέβη

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία των Μεγάρων από το απίστευτο περιστατικό κτηνωδίας σε σκυλίτσα της περιοχής.

Η «Μπουμπού» βρέθηκε νεκρή, αφού είχε πρώτα βιαστεί με σίδερο από κάποιο ανώμαλο δίποδο! Την κτηνωδία γνωστοποίησε η ιδρύτρια του Φιλοζωικού Σωματείου Μεγάρων «Αδέσποτος Παλμός», Μαρία Αρκομάνη.

Τη νεκρή σκυλίτσα βρήκε νεκρή η κοπέλα που την φρόντιζε, έχοντας ακόμη στον πρωκτό της το σίδερο με το οποίο κακοποιήθηκε!

«Άλλος ένας Ολιβερ. Άλλο ένα πλάσμα που δολοφονήθηκε με μια ανώμαλη πράξη. Αυτός ο άνθρωπος που το έκανε ζει ανάμεσά μας. Η ομάδα μας δίνει 1.000 ευρώ σε όποιον πάει στην αστυνομία και αναφέρει ονομαστικά, ποιο είναι το κτήνος που το έκανε. Σας παρακαλούμε μιλήστε. Ένας δολοφόνος είναι ανάμεσά μας, και ανά πάσα στιγμή θα γίνει και άλλο κακό. Εκλιπαρούμε, όποιος τον είδε να πάει να το καταθέσει στην αστυνομία, για να σωθούν και άλλα ζώα και άνθρωποι. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα να τον βρούμε και να ξέρει πως δεν θα γλιτώσει» γράφει στην ανάρτησή της η Μαρία Αρκομάνη.

Εν τω μεταξύ το απόγευμα της Κυριακής στο Σύνταγμα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την άλλη φρικτή υπόθεση κακοποίησης ζώου, αυτήν με τον Όλιβερ στην Αράχωβα που ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί το τι ακριβώς συνέβη.

Δείτε επίσης:

Φρίκη: Νεκρό σκυλάκι στα Μέγαρα που το βίασαν με σιδεροσωλήνα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This