Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική εξαιτίας της κακοκαιρίας «Αυγή»

Must Read

Κλειστοί είναι αυτή τη στιγμή δρόμοι στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας «Αυγή» η οποία έχει φέρει χιόνια, κρύο, βροχές και καταιγίδες και ανέμους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛΑΣ δεν κυκλοφορούν τα οχήματα:

1) Επί της Λεωφόρου Πάρνηθας, από την 22η χ/θ (τελεφερίκ) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμου Αχαρνών, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονόπτωσης (παγετού). (από 09:45 ώρα της 28-01-2024).

Εξαιρούνται τα παρακάτω οχήματα:

1. Οχήματα οδικής βοήθειας.

2. Φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι.

3. Οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

Διευκρινίζεται ότι η υποχρέωση εφοδιασμού της ανωτέρω κατηγορίας οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, όταν κινούνται στο λοιπό οδικό δίκτυο του Ν. Αττικής, είναι ανεξάρτητη από την κυκλοφορία τους στο ως άνω οδικό δίκτυο, η οποία δεν επιτρέπεται.

2. Επί της Π.Ε.Ο Ελευσίνας – Θήβας, από την χ/θ. 5,000 (πρατήριο υγρών καυσίμων ” REVOIL” πρώην “Cyclon”) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας έως την χ/θ30,000 (όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας), προσωρινή και πλήρη διακοπή κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων (από 22:00 ώρα της 28-01- 2022).

3. Επί της Λ. Φυλής, από το ύψος της Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειστών προς Δερβενοχώρια, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. (Από 11:10΄ ώρα της 29/01/2024).

Παράλληλα, τονίζεται ότι υποχρεωτικός εφοδιασμός των αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, για το σύνολο του οδικού δικτύου της Αττικής από τις 22.00 σήμερα το βράδυ.

Δείτε επίσης:

Σε ποιους δήμους θα είναι κλειστά αύριο τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας «Αυγή»

Έρχεται η «Αυγή»: Τα νεότερα στοιχεία για την κακοκαιρία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This