Και δεύτερο οπλοστάσιο στο σπίτι του ζευγαριού στη Φλώρινα – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Must Read

Συναγερμό σε ΕΛ.ΑΣ. και Αντιτρομοκρατική σήμανε ο εντοπισμός μεγάλης ποσότητας πολεμικού υλικού μέσα σε σπίτι ζευγαριού στη Φλώρινα που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί εντόπισαν και δεύτερο οπλοστάσιο κρυμμένο στην σκεπή του οικήματος του 54χρονου και της 57χρονης συζύγου του, οι οποίοι είναι γονείς τριών παιδιών και σύμφωνα με πηγές δεν έχουν απασχολήσει ξανά τις αρχές.

 




Η αστυνομία ερευνά πλέον το ενδεχόμενο το ζευγάρι να πωλούσε παράνομα τα όπλα στο διαδίκτυο, ενώ κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής κάνει φύλλο και φτερό τις επαφές του ζευγαριού.




Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το ζευγάρι που συνελήφθη χθες στη Φλώρινα έχοντας στην κατοχή του όπλα, βεγγαλικά, πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες και εκρηκτικές ύλες, κατασχέθηκαν επιπλέον 3-πολεμικά τυφέκια, 1 πολυβόλο, 1 υποπολυβόλο, 1 κυνηγετικό όπλο, 1 πιστόλι, 3 αυτοσχέδια όπλα, 2 γεμιστήρες, 8 κάνες και 11 εξαρτήματα πυροβόλων όπλων, 2 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και 1 κινητό τηλέφωνο.

Την έρευνα- προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας.

Δείτε επίσης:

Στο «φως» κρυφό οπλοστάσιο στη Φλώρινα: Ζευγάρι έκρυβε στο σπίτι του πλήθος όπλων και εκρηκτικών υλών!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This