«Mε πέταξε στον καναπέ και μου κατέβασε τα εσώρουχα» – Προσπάθησε να βιάσει την babysitter με τα παιδιά του στο δωμάτιο

«Ούτε τα ίδια του τα παιδιά δε σεβάστηκε - Νιώθω θυμό» λέει η 23χρονη

Must Read

Φρίκη προκαλούν τα όσα περιγράφει μια 23χρονη babysitter που καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού τον 45χρονο πατέρα των παιδιών που πρόσεχε, μέσα στο σπίτι τους.

Η νεαρή γυναίκα αναφέρει ότι όλα συνέβησαν ένα μεσημέρι που η ίδια επέστρεψε στο σπίτι από το σχολείο, τα παιδάκια ηλικίας 4 και 7 ετών όπως συνήθιζε καθημερινά εδώ και αρκετό καιρό που εργαζόταν για την οικογένεια. Εκεί την περίμενε ήδη ο 45χρονος πατέρας, ο οποίος αφού έστειλε τα παιδιά στο δωμάτιό τους για ιδιαίτερα μαθήματα, άρχισε να προσεγγίζει με ερωτήσεις την 23χρονη ώσπου ξαφνικά της επιτέθηκε και αφού την έριξε στον καναπέ, της κατέβασε τα εσώρουχα και αποπειράθηκε να την βιάσει.

Η ίδια μιλώντας στο περιγράφοντας την επίθεση, σημειώνει: «Κάποια στιγμή, δε ξέρω πως τον ήρθε, με ρωτούσε για τα παιδιά για αυτά, πώς ήταν με το σχολείο και με αυτά και μετά κάποια στιγμή με πιάνει και με βάζει στον καναπέ» αναφέρει και προσθέτει: «Ε, μου λέει επειδή είσαι και αθλήτρια εδώ πάνω στον ώμο μου μπορείς να με… είμαι λίγο πιασμένος. Να τον πατήσω λίγο πάνω στον ώμο. Εντάξει του λέω. Το ‘κανα. Και μετά του λέω, ‘’φεύγω’’. Με πιάνει από τους ώμους με βάζει στον καναπέ. Και μου κατέβασε τα εσώρουχα μου» περιέγραψε στο Live News.




«Έκανε την πράξη να βάλει χέρι δεν πρόλαβε πολύ γιατί τον έσπρωξα έβαλα παπούτσια κι έφυγα. Αλλά μετά με ακολουθούσε στις σκάλες για να με ζητήσει συγνώμη» συνεχίζει και προσθέτει: «Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα κάτι. Δεν ήξερα τι να κάνω. Εννοείται ότι σοκαρίστηκα, γιατί δεν περίμενα τέτοιο πράγμα να είμαι στη δουλειά και να γίνει κάτι τέτοιο. Μετά πήγα και έκανα στην αστυνομία την μήνυση κατευθείαν» αναφέρει η γυναίκα η οποία πλέον αναμένει από τη δικαιοσύνη να τιμωρήσει τον επίδοξο βιαστή της με τη δέουσα ποινή, όπως τονίζει: «Ούτε τα ίδια του τα παιδιά δε σεβάστηκε. Θυμό νιώθω μέσα μου προς το παρόν. Να δικαστεί και να πάρει την ποινή που πρέπει».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This