Φυλή: Δεν θέλουν να φύγουν πεζή οι τρεις εγκλωβισμένοι στα χιόνια – Ενδέχεται να σηκωθούν εναέρια μέσα

Σε εξέλιξη παρόμοια επιχείρηση για εγκλωβισμένους στην Πάρνηθα

Must Read

Έκπληκτα έμειναν τα στελέχη της ΕΜΑΚ που κατάφεραν να φτάσουν νωρίτερα σήμερα σε σημείο της Μονής Κλειστών, στη Φυλή στο οποίο παραμένει εγκλωβισμένο στα χιόνια ένα όχημα με τρεις επιβάτες καθώς παράκουσαν τις εντολές των αρμόδιων αρχών και έφτασαν στο σημείο παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Όταν μίλησαν με τους πολίτες άκουσαν ότι δεν ήθελαν να φύγουν από το σημείο πεζή καθώς ένα άτομο έχει τραυματιστεί.

Δείτε βίντεο:




 

Το πεζοπόρο τμήμα της ΕΜΑΚ έφτασε στο σημείο ρισκάροντας τη ζωή του

Εξετάζεται το ενδεχόμενο, όταν ο καιρός το επιτρέψει, να πετάξουν εναέρια μέσα ώστε να μπορέσουν να απομακρυνθούν οι πολίτες αλλά και οι διασώστες.

Στο σημείο ο καιρός είναι άσχημος καθώς υπάρχει ασθενής χιονόπτωση, υπάρχει χαμηλή νέφωση και περιορισμένη ορατότητα.

Δείτε βίντεο:




Επιχείρηση και στην Πάρνηθα

Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού πραγματοποιήθηκε για τους οδηγούς 15 οχημάτων στην Πάρνηθα, οι οποίοι είχαν ανέβει χθες το βράδυ στο χιονισμένο σημείο και λόγω της έντονης κακοκαιρίας εγκλωβίστηκαν.

Και στις δύο περιπτώσεις, σε Φυλή και Πάρνηθα, οι οδηγοί με τους συνεπιβάτες αγνόησαν τις οδηγίες των Αρχών θέτοντας σε κίνδυνο τόσο την ζωή τους όσο και των διασωστών τους.

Στην πρώτη επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Φυλή, τα σωστικά συνεργεία προσπαθούν να απεγκλωβίσουν ένα αυτοκίνητο με τρία άτομα από χθες το βράδυ στην κορυφή της Κυράς. Οι άνδρες της πυροσβεστικής προσπαθούν να προσεγγίσουν από το σημείο Κρύα Πηγή. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά έγινε η προσέγγιση αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο σημείο το ερπυστριοφόρο γιατί έπαθε βλάβη.

Αναφορικά με τη δεύτερη επιχείρηση που είναι επίσης σε εξέλιξη και πάλι στη Φυλή, ο δήμος ενημέρωσε τις αρχές στις 6.15 το πρωί ότι στο Πυργάκι, βόρεια από την κορυφή Καραμανλή είναι εγκλωβισμένο ένα όχημα με δυο άτομα. Το χιόνι είναι τόσο πολύ που δεν μπορεί να φτάσει όχημα της πυροσβεστικής στο σημείο και έτσι η προσέγγιση γίνεται πάλι πεζή και μάλιστα όχι από την Αττική αλλά από τα Δερβενοχώρια.

Παράλληλα, ο δρόμος στην Πάρνηθα εξακολουθεί να είναι κλειστός από το ύψος του τελεφερίκ και πάνω. Οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν είχαν ανέβει στο καταφύγιο της Πάρνηθας και στο Kαζίνο και δεν μπορούσαν να κατέβουν παρότι είχαν αντιολισθητικές αλυσίδες. Στην περιοχή παραμένουν οχήματα της Περιφέρειας Αττικής που συνεχίζουν και ρίχνουν αλάτι στο δρόμο για να μην υπάρξει κίνδυνος για τα διερχόμενα οχήματα.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Θρίλερ με τους εγκλωβισμένους σε Πάρνηθα και Φυλή: Δραματικές προσπάθειες των διασωστών

Εγκλωβισμένο ΙΧ στη Φυλή – Αίσιο τέλος για τους οδηγούς στην Πάρνηθα 

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This