Απεγκλωβίστηκαν με τη βοήθεια του στρατού οι τρεις άνδρες που εγκλωβίστηκαν στην Φυλή

Είχαν έρθει από την Στεφάνη Βοιωτίας

Must Read

Ασφαλείς είναι πλέον οι τρεις άνδρες οι οποίοι έκαναν το λάθος χθες το βράδυ να αγνοήσουν την απαγόρευση κυκλοφορίας και να βρεθούν στην Φυλή εν μέσω χιονόπτωσης με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν μιας και δεν είχαν καν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Συγκεκριμένα, νωρίτερα είχαν φτάσει στελέχη της ΕΜΑΚ στο σημείο μετά από προσπάθεια αρκετών ωρών και με κίνδυνο της ζωής τους. Ωστόσο, οι άνδρες, ηλικίας 38-39 ετών από την Στεφάνη Βοιωτίας, τους είπαν ότι δεν επιθυμούν να απεγκλωβιστούν πεζή καθώς υπήρξε ένας τραυματισμός. Αρχικά, υπήρχε ενδεχόμενο να σηκωθούν εναέρια μέσα για την διάσωσή τους, ωστόσο, αυτό δεν ήταν εφικτό καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεπαν.




Τελικά χρειάστηκε η συνδρομή του στρατού για την επιχείρηση απεγκλωβισμού. Νωρίτερα στο δύσβατο σημείο Κορυφή Κυρά της Πάρνηθας όπου βρίσκονταν οι άντρες να βρεθούν δυο ερπυστριοφόρα της ΕΜΑΚ συνοδευόμενα με ένα ειδικό όχημα του στρατού με λεπίδα, που άνοιγε το δρόμο. Μαζί με τους άνδρες ήταν και ένα στέλεχος της ΕΜΑΚ που είχε πάει νωρίτερα στο σημείο και έκατσε μέχρι να έρθει η βοήθεια.

Η προσπάθεια για τον απεγκλωβισμό ξεκίνησε από νωρίς το πρωί. Είχε επιστρατευτεί και πάλι ειδικό ερπυστριοφόρο αλλά έπαθε βλάβη και τα στελέχη της ΕΜΑΚ συνέχισαν με τα πόδια.

Ακόμα μια επιχείρηση απεγκλωβισμού βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή που αφορά δύο ακόμα οδηγούς.




Δείτε επίσης:

Φυλή: Δεν θέλουν να φύγουν πεζή οι τρεις εγκλωβισμένοι στα χιόνια – Ενδέχεται να σηκωθούν εναέρια μέσα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This