Εθελοντής για Πολυχρονόπουλο: «Είχε αρρώστια με το τζόγο, μου ζήτησε λογαριασμό για να μπαίνουν χρήματα!»

Τι είπε για την δράση του στον «Άλλο Άνθρωπο»

Must Read

Ολοένα και περισσότερα είναι τα «στόματα» που ανοίγουν και αποκαλύπτουν νέες πτυχές του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, τον εθισμό του με τον τζόγο και τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόταν τα μεγάλα ποσά που κατέληγαν στην Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 μίλησε πρώην εθελοντής της δομής τονίζοντας την «αρρώστια» του για τον τζόγο που είχε ο Πολυχρονόπουλος.

«Τον γνωρίζω από την πρώτη δομή που είχε, από το 2012. Και ο ίδιος και η πρώην σύντροφός του είναι άρρωστοι (σ.σ. με τον τζόγο). Έχουν γυρίσει όλα τα καζίνο στην Αθήνα και στην επαρχία περισσότερο για να μην φαίνονται. Περισσότερο στη Γλυφάδα και το Αιγάλεω. Έπαιζε φρουτάκια παρά χαρτιά και ρουλέτες. Το αγαπημένο του ήταν τα “επτάρια”. Έπαιζε αρκετά, κάθε μέρα ήταν εκεί».

Όσο για την συμμετοχή του στην Κοινωνική Κουζίνα ο πρώην εθελοντής έδωσε μια άλλη διάσταση.

«Ερχόταν το πρωί στην κοινωνική κουζίνα για να μιλήσει με κανά δημοσιογράφο και κανά σχολείο και ερχόταν ξανά μετά από τέσσερις ημέρες. Κανείς δεν ήξερε τα βήματά του, μόνο οι κολλητοί του, όλα τα λεφτά προορίζονταν από την κοινωνική κουζίνα».

Δείτε τις δηλώσεις:




Σχετικά με τα χρήματα που συγκεντρώνονταν για τον «Άλλο Άνθρωπο»:

«Είχε σε πολλά μαγαζιά, σε καφετέριες ή στο θέατρο της γυναίκας του κουτιά που τα γέμιζαν καθημερινά και αυτά ήταν για την κοινωνική κουζίνα που ποτέ δεν δηλωνόντουσαν. Κανείς δεν ήξερε πόσα χρήματα είχε το κάθε κουτί. Ο ίδιος έπαιρνε τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα τα έδινε στους εθελοντές, τα χοντρά τα κρατούσε».

Μάλιστα, ο εθελοντής ανέφερε πως του είχε πει αν θέλει να μπαίνουν χρήματα και στον δικό του λογαριασμό.

«Πριν βάλουν λογαριασμό στη μάνα και τον κουνιάδο του υπήρχαν άλλα 4-5 άτομα που είχαν βάλει τους λογαριασμούς τους. Και εμένα μου είχε προτείνει να το κάνω. Μου είχε πει αν είσαι καθαρός να βάλουμε τον λογαριασμό σου στη σελίδα στο facebook και “εσύ θα βγάζεις το μερίδιό σου” κι εγώ δεν δέχθηκα επειδή πονηρεύτηκα».

Δείτε επίσης:

Καταγγελία σοκ για τον «Άλλο Άνθρωπο»: «Έφαγαν 7.500 ευρώ σε μπουζούκια και “τσέπωσαν” 140.000 ευρώ!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This