Δολιοφθορά στην ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης – Αττικής καταγγέλλει ο ΑΔΜΗΕ

Εντοπίστηκαν κομμένα καλώδια

Must Read

Μηνυτήρια αναφορά στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα έχει καταθέσει η θυγατρική του ΑΔΜΗΕ «Αριάδνη Interconnection», αναφορικά με περιστατικό δολιοφθοράς που εντοπίστηκε χθες στο έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης – Αττικής που υλοποιεί.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, βρέθηκαν κομμένα καλώδια, γεγονός που επηρεάζει τόσο την υλοποίηση του έργου, όσο και την ηλεκτρική ασφάλεια της Κρήτης, με τον Διαχειριστή και τις αρμόδιες Αρχές να προχωρούν σε άμεση λήψη μέτρων για την εξιχνίαση του περιστατικού και την προστασία του έργου.

Η ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης – Αττικής αποτελεί ένα έργο υψίστης σημασίας για την ενεργειακή ασφάλεια του νησιού και για τη συνεπαγόμενη μείωση του κόστους παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Η ολοκλήρωση του έργου θα επιτρέψει τη σύνδεση της Κρήτης με το εθνικό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, εξασφαλίζοντας έτσι στο νησί πρόσβαση σε περισσότερες πηγές ηλεκτρικής ενέργειας και μειώνοντας την εξάρτησή του από τοπικές πηγές παραγωγής.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This