Στο… πόδι ΕΛ.ΑΣ., Πυροσβεστική και ΕΥΠΑΠ για το χαμένο κινητό τηλέφωνο του Μπιμπίλα!

Must Read

Σε φρεάτιο στην Αγία Παρασκευή έπεσε το κινητό τηλέφωνο του Σπύρου Μπιμπίλα, με τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας, να σπεύδει πανικόβλητος να απευθυνθεί για βοήθεια στην Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την ΕΥΔΑΠ!

Το… άτιμο το κινητό γλίστρησε από την τσέπη του και έπεσε σε φρεάτιο με το που πάρκαρε και βγήκε από το αυτοκίνητό του, με τον Μπιμπίλα να εξηγεί πως πανικοβλήθηκε καθώς «το κινητό έχει μέσα αρχεία, mail. Είναι εργαλείο δουλειάς για μένα».

Όπως περιγράφει σε σχετική ανάρτηση, πήγε σε αστυνομικό τμήμα, με τους αστυνομικούς να δηλώνουν αναρμόδιοι, ενώ από την Πυροσβεστική τού μεταφέρθηκε πως, αν είχε πέσει άνθρωπος ή ζώο, θα έρχονταν για απεγκλωβισμό. Επόμενη υπηρεσία με την οποία επικοινώνησε ήταν ο Δήμος, όμως δεν έλαβε κάποια απάντηση και στη συνέχεια κάλεσε την ΕΥΔΑΠ. Εκεί του εξήγησαν πως «μπορεί το φρεάτιο να ανήκει στην ΕΥΔΑΠ, αλλά η σιδερένια σχάρα ανήκει στον Δήμο, οπότε πρέπει να περιμένω την Δευτέρα».

«Εξηγώ ότι είμαι βουλευτής (…) και τότε κινητοποιούνται κι έρχονται στον χώρο του συμβάντος ευγενέστατοι υπάλληλοι και απεγκλωβίζουν το κινητό…», σημειώνει ο Σπύρος Μπιμπίλας, αναρωτώμενος «ένας απλός πολίτης θα τύχαινε τέτοιας εξυπηρέτησης;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This