Στον ανακριτή ο γνωστός τράπερ που έριξε «κεφαλιά» σε φοιτητή στη Θεσσαλονίκη

Ο άτυχος 23χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ

Must Read

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε νωρίτερα, ο 25χρονος τράπερ, που κατηγορείται μαζί με ένα ακόμη άτομο για την άγρια επίθεση εναντίον 23χρονου φοιτητή, μετά από δύο φορές που πήρε προθεσμία.

Στις 10.30 το πρωί έφτασε στα δικαστήρια, χωρίς να πει κουβέντα στους δημοσιογράφους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τράπερ ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να ισχυριστεί πως το χτύπημα που προκάλεσε ο ίδιος, δεν ήταν αυτό από το οποίο έπεσε στο έδαφος και χτύπησε στο κεφάλι του ο 23χρονος. Όπως μετέφερε χθες ο συνήγορός του, το χτύπημα, που προκάλεσε την πτώση ήταν του δεύτερου ατόμου, το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη κι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του. Το ερώτημα είναι εάν ο 25χρονος τράπερ θα υποδείξει αυτό το δεύτερο άτομο, με το οποίο ενεπλάκησαν στο περιστατικό. Την ίδια ώρα, ο 23χρονος τραυματίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ.

 

Σύμφωνα με τη μήνυση, το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της 23ης Ιανουαρίου κοντά στη διασταύρωση των οδών Συγγρού με Εγνατία. Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις που συγκέντρωσε η αστυνομία, ο 23χρονος που ήταν μαζί με άλλους δύο φοιτητές, βλέποντας τον τράπερ είπε στην παρέα του «αυτός είναι γνωστός» και τότε δέχτηκε την επίθεση. Όπως αναφέρει η καταγγελία, ο τράπερ έδωσε κεφαλιά στον νεαρό και αμέσως μετά ένα δεύτερο άτομο τον κλώτσησε στο σώμα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος. Αρχικά ο 23χρονος πήγε στο σπίτι του και έπεσε για ύπνο, κάτι που πιθανολογείται ότι συντέλεσε και στην επιδείνωση της υγείας του. Αργότερα ένιωσε έντονη αδιαθεσία, δεν είχε καλή επαφή με το περιβάλλον και τα λόγια του ήταν ακατάληπτα, για αυτό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αιμάτωμα στο κεφάλι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση έξι ωρών!

Διαβάστε ακόμα:

Νέα προθεσμία για τον τράπερ Ricta που ξυλοκόπησε 23χρονο στην Θεσσαλονίκη 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This