Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία της Αναστάζια στην Κω

Πρόκειται για το σακίδιο που είχε στην πλάτη της την ημέρα που εξαφανίστηκε

Must Read

Tην περασμένη Δευτέρα εντοπίστηκε στην Κω από πολίτη η τσάντα της Αναστάζια Ρουμπίνσκα, της 27χρονης από την Πολωνία που στις 18 Ιουνίου 2023 βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές. Για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της έχει προφυλακιστεί ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές.

Σύμφωνα με το kosnews, η τσάντα του θύματος είχε μέσα τα προσωπικά της αντικείμενα και ήταν ανοιχτή. Πρόκειται για το σακίδιο που είχε η Αναστάζια στην πλάτη της την ημέρα που εξαφανίστηκε.

 

Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την τσάντα της άτυχης γυναίκας παραδόθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω και μένει να φανεί εάν θα προκύψει κάτι νεότερο για την υπόθεση του στυγερού εγκλήματος.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This