Φονικό στα Εξάρχεια: «Να σαπίσει στη φυλακή» λέει ο πατέρας του 48χρονου – Είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία

Ήταν γνώριμος των Αρχών και έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική δύο φορές

Must Read

Για ενδοοικογενειακή βία είχε καταγγείλει τον καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας του 50χρονου μουσικού και συγγραφέα στα Εξάρχεια ο πατέρας του, μόλις τον περασμένο Ιανουάριο, με το δικαστήριο να τον καταδικάζει σε διετή φυλάκιση με αναστολή.

Ο 48χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ήταν γνώριμος των Αρχών για την παραβατική συμπεριφορά του και έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική δύο φορές, συνελήφθη σήμερα το απόγευμα για τη δολοφονία του 50χρονου φίλου του, κατηγορείται για ανθρωποκτονία, παράβαση του νόμου περί όπλων, αλλά και για ληστεία, καθώς χθες Τετάρτη, έκλεψε από 44χρονο Αλβανό στον Τύρναβο το αυτοκίνητό του, με χρήση σωματικής βίας.

Μιλώντας στο Star, ο πατέρας του 48χρονου αποκάλυψε τα όσα είχε τραβήξει στα χέρια του γιου του. «Ήρθε στις 5 το πρωί και μου επιτέθηκε, με χτυπούσε μία ώρα. Το πρόσωπό μου ήταν μαύρο 10 μέρες. Επιθετικότατος σε εμένα κάθε μέρα. Πιστεύετε ότι δεν κλείδωνα την πόρτα; Αλλά ποια πόρτα καταλάβαινε αυτός; Αυτός έσπασε και πόρτες, έσπασε και τραπέζια, έσπασε και τηλέφωνα», δήλωσε ο πατέρας του και πρόσθεσε: «Είχε τρέλα ο άνθρωπος. Ήταν ελεύθερος γιατί τον άφηναν ελεύθερο. Δηλαδή έπρεπε να γίνει το κακό; Πρέπει να δικαστεί, να σαπίσει στη φυλακή».

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον 48χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο:

«Συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός για ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε πρώτες πρωινές ώρες εντός οικίας στα Εξάρχεια

Επιπλέον εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε πρώτες πρωινές ώρες χθες (7-2-2024) στον Τύρναβο

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (8-2-2024) στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, 48χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ του κατηγορούμενου και 55χρονου ημεδαπού εντός οικίας στην περιοχή των Εξαρχείων, ο 48χρονος με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου επιτέθηκε στον 55χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Κληθέντες αστυνομικοί εντόπισαν εντός της οικίας και συνέλαβαν τον 48χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω ανθρωποκτονίας.

Επιπλέον ο 48χρονος κατηγορείται και για ληστεία που διαπράχθηκε χτες (7-2-2024) στον Τύρναβο όπου με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από 44χρονο αλλοδαπό όχημα ιδιοκτησίας του.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This