Λάρισα: Καταδικάστηκε 54χρονος που θώπευσε την εγγονή του αδερφού του – «Αυτή με προκάλεσε» είπε στο δικαστήριο

Το κορίτσι τότε ήταν 16,5 χρονών

Must Read

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών επιβλήθηκε σε 54χρονο καθώς κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Εφέσων Λάρισας για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης εγγονής του αδερφού του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 54χρονος το πρωί της 24ης Ιουλίου του 2022 σε χωριό παραλίων του Δήμου Αγιάς, «με χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα προσέβαλε βάναυσα την τιμή» της ανήλικης (σ.σ. τότε 16,5 χρονών) κόρης του ανιψιού του, «ακουμπώντας τη με τα χέρια του» σε περιοχές που περιγράφονται αναλυτικά στο κατηγορητήριο «και ενώ αυτή κοιμόταν ανάσκελα στην κρεβατοκάμαρα» της εξοχικής κατοικίας του κατηγορουμένου.

Πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία αναφέρουν ότι ο 54χρονος αδελφός του παππού της ανήλικης μαθήτριας Λυκείου και η παθούσα, με τη συναίνεση της οικογένειάς της, το καλοκαίρου του ’22 βρέθηκαν στο εξοχικό του στα παράλια του Νομού Λάρισας για να περάσουν το Σαββατοκύριακο. Μόλις επέστρεψαν από το εξοχικό του 54χρονου η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ότι ο 54χρονος θώπευσε την κόρη της με αποτέλεσμα οι Αρχές να προχωρήσουν στη σύλληψή του και να οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου.

Η ανήλικη είχε καταγγείλει πως ο 54χρονος ήταν εκείνος που τη θώπευσε ενώ κοιμόντουσαν στο ίδιο κρεβάτι, με τον κατηγορούμενου να υποστηρίζει ότι η ανήλικη ήταν αυτή που τον προκάλεσε, αρνούμενος κάθε κατηγορία σε βάρος του περί προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Να σημειωθεί ότι τόσο από την προανάκριση όσο και από την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψε κάποια άλλη πράξη σε βάρος της ανήλικης.

Απ’ ότι φαίνεται η εκδοχή του 54χρονου δεν έπεισε το Δικαστήριο, που τελικά τον έκρινε ένοχο, επιβάλλοντας του ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This