Συγκλονιστικές οι μαρτυρίες των υπαλλήλων της ναυτιλιακής: «Μπήκε με καραμπίνα και ρεβόλβερ, ήθελε να χτυπήσει τα αφεντικά»

Πώς βίωσαν το δραματικό περιστατικό και κατάφεραν να διαφύγουν

Must Read

Σοκαριστικές και αποκαλυπτικές είναι οι μαρτυρίες υπαλλήλων της ναυτιλιακής εταιρείας «European Navigation» οι οποίοι βρίσκονταν μέσα στο κτίριο επί της οδού Αρτεμισίου, στην Γλυφάδα την στιγμή που εισέβαλλε ο 70χρονος Αιγύπτιος πρώην υπάλληλος και άνοιξε πυρ σκοτώνοντας τρία άτομα, την ιδιοκτήτρια και αδερφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, Μαρία, τον CEO και γαμπρό του Καρνέση, Αντώνη Βλασάκη και ένα υπάλληλο.

Ένας υπάλληλος της εταιρείας είδε τον αλλοδαπό να μπαίνει στο κτίριο καθώς αναγνώρισε το όχημά του και στη συνέχεια άκουσε τους πυροβολισμούς. Ο ίδιος υποστήριξε πως ο 70χρονος είναι συνταξιούχος και δεν έχει απολυθεί.

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Εγώ ήμουν στο ισόγειο, ό,τι έγινε ήταν στον δεύτερο όροφο. Άκουσα τους δύο πρώτους πυροβολισμούς, πήγα προς τη σκάλα και είδα  δύο παιδιά που κατέβαιναν και έλεγαν ”είναι ο Άρης με όπλο και πυροβολεί!”. Τον είδα να μπαίνει στην εταιρεία γιατί είμαι κοντά στην είσοδο. Γνωρίζω το αυτοκίνητο γιατί είμαστε χρόνια υπάλληλοι και οι δύο εδώ. Εγώ ξέρω ότι είναι συνταξιούχος, δεν ξέρω αν απολύθηκε».

Δείτε βίντεο:




 

Όπως αναφέρει μία ακόμα υπάλληλος, ο ένοπλος ήθελε να εκδικηθεί «τα αφεντικά» όπως τόνισε και δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει υπαλλήλους. Μπήκε στο κτίριο όχι με ένα αλλά με δύο όπλα, την κυνηγετική καραμπίνα και ένα ρεβόλβερ. Η υπάλληλος μπήκε κάτω από το γραφείο της προκειμένου να σωθεί.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Ήμασταν στα γραφεία μας και ακούσαμε πυροβολισμούς, δεν ξέραμε τι έγινε. Πρόκειται για έναν παλιό υπάλληλο της εταιρείας, Αιγύπτιο στην καταγωγή, ο οποίος έχει απολυθεί εδώ και καιρό.

Προφανώς ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά. Φώναζε σε όλους να φύγουν. Δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον άλλο από εμάς. Μόνο τα αφεντικά. Οπότε χτύπησε στοχευμένα αυτούς. Πυροβόλησε τα δύο αφεντικά και έναν υπάλληλο που τον πλησίασε προσπαθώντας να τον ηρεμήσει.

Μπήκε με μια κοντόκαννη καραμπίνα επαναληπτική και ένα revolver. Όταν μπήκε στην εταιρεία δεν είχε προτεταμένο το όπλο του, κρατούσε ένα σάκο. Ημουν στον όροφό μου, είχα κρυφτεί κάτω από το γραφείο μου μέχρι να μπουν οι αστυνομικοί και να μας βγάλουν όλους έξω». 

Δείτε τι είπε η υπάλληλος:

Δείτε επίσης:

Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στην Γλυφάδα: Νεκρή η αδερφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση!

Πυροβολισμοί στη ναυτιλιακή εταιρεία: Αυτοκτόνησε ο δράστης – Τρεις οι νεκροί!

Ένας νεκρός από τους πυροβολισμούς στην ναυτιλιακή εταιρεία! Αιγύπτιος πρώην υπάλληλος ο ένοπλος!

Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα – Τουλάχιστον τρεις τραυματίες – Ένας σε κρίσιμη κατάσταση!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This