Απάντηση Μπέου στη ΝΔ: «Η καραμέλα της ομοφοβίας έλιωσε»

Must Read

Με σκληρό ύφος απάντησε ο Αχιλλέας Μπέος στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη μετά τις δηλώσεις του δημάρχου Βόλου και του  περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανάρτησή του ο κ. Μπέος εξαπολύει νέα επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ενώ σημειώνει «σχετικά με την καραμέλα της ομοφοβίας, ας καταλάβουν ότι έλιωσε». Μάλιστα, τονίζει ότι είναι ανεξάρτητος και έχει κάθε δικαίωμα να λέει τη γνώμη του, όπως προβλέπει το Σύνταγμα:

«Στους συγγραφείς της ανακοίνωσης της Νέας Δημοκρατίας με την οποία προφανώς «φωτογραφίζομαι» και επικρίνομαι για την απάντηση που έδωσα στον προκλητικό και αηδιαστικό Κασσελάκη έχω να συστήσω να κρατήσουν τις συμβουλές, τα μαθήματα ηθικής και τις ευαισθησίες τους για τα στελέχη τους. Εγώ δεν είμαι στέλεχός της, διατηρώ την ανεξαρτησία μου και ως εκ τούτου το δικαίωμα να διατυπώνω δημόσια κι ελεύθερα την άποψη μου, όπως άλλωστε ρητά το Σύνταγμα προβλέπει. Ο λαός με εκλέγει, σε αυτόν αναφέρομαι και σε κανένα κόμμα» σημειώνει ο κ. Μπέος και πρόσθέτει:

«Τώρα σχετικά με την καραμέλα της ομοφοβίας, ας καταλάβουν ότι έλιωσε. Όταν λες την αλήθεια δεν φοβάσαι τίποτα και κανένα. Ούτε ομο –, ούτε ετερο-. Φοβίες έχουν αυτοί που υποκρίνονται και δεν τολμούν με γενναιότητα και αντρισμό να δηλώσουν δημόσια την γνώμη τους. Τόσο απλά» καταλήγει ο δήμαρχος Βόλου.

Δείτε επίσης:

Η ΝΔ στηρίζει… Κασσελάκη με επίσημη ανακοίνωση!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This