ΕΛ.ΑΣ: Παρουσία του αρχηγού του σώματος η παραλαβή 44 νέων μοτοσυκλετών

Προς ενίσχυση της Άμεσης Δράσης

Must Read

Παρελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ οι 44 νέες υπηρεσιακές μοτοσικλέτες, παρουσία του αρχηγού του σώματος, Αντιστράτηγου, Δημητρίου Μάλλιου.

Οι μοτοσυκλέτες εντάχθηκαν ήδη στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό την ενίσχυση της Άμεσης Δράσης τόσο στην Αττική όσο και στην Θεσσαλονίκη.

Να σημειωθεί, πως οι μοτοσικλέτες αποκτήθηκαν με σύμβαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μέσω συγχρηματοδότησης του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας (2014-2020) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι 34 μοτοσυκλέτες -όπως αποφασίστηκε- κατανέμονται στην Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής και οι 10 στην αντίστοιχη της Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή δε την παραλαβή των νέων μοτοσυκλετών, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, τόνισε:

«Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης του αξιόμαχου της Ελληνικής Αστυνομίας παραλαμβάνουμε σήμερα 44 μοτοσικλέτες, που ενισχύουν και αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο τον αγώνα μας ενάντια σε κάθε μορφή εγκληματικότητας. Συνεχίζουμε αποφασιστικά με σκοπό την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος όλων των πολιτών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This