Πρωτοφανής περιπέτεια για γυναίκα στην Κρήτη: Ξέχασαν γάζα σε καισαρική και δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα στο έντερό της!

Όσα βιώνει από τον περασμένο Οκτώβριο

Must Read

Μια αδιανόητη περιπέτεια με την υγεία της έζησε μια γυναίκα στην Κρήτη η οποία θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για την ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε πάει σε ιδιωτικό νοσοκομείο για να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Κατά τη διάρκεια της καισαρικής που έπρεπε να κάνει, οι ιατροί ξέχασαν μέσα στο σώμα της μια γάζα που είχε ως αποτέλεσμα να πάθει διάτρηση τόσο στο παχύ όσο και στο λεπτό έντερο και να χρειαστεί να υποβληθεί σε δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να σωθούν τα όργανά της!

Τι συνέβη

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα neakriti.gr, η γυναίκα έκανε την καισαρική τον περασμένο Οκτώβρη σε ιδιωτική κλινική. Την χαρά για τον ερχομό του παιδιού της επισκίασαν οι πόνοι που εμφανίστηκαν στην κοιλιά και ο πυρετός.

«Ξεκίνησα να έχω οχλήσεις στην κοιλιακή χώρα. Τις πρώτες μέρες μετά την έξοδο από το μαιευτήριο έκανα συνεχώς δέκατα και δέκα μέρες περίπου μετά που γύρισα σπίτι 39-40 πυρετό. Μίλησα με τον γιατρό και πήρα αντιβίωση. Τον τελευταίο μήνα είχα πόνο που συνοδευόταν με δέκατα».

Και συνέχισε περιγράφοντας την περιπέτειά της:

«Πήγα σε παθολόγο και ξεκίνησα έλεγχο, όπου βρέθηκε ότι κάπου υπάρχει μια φλεγμονή.Η παθολόγος θορυβήθηκε από τον πόνο στην κοιλιακή χώρα, τα εργαστηριακά και τα δέκατα και ζήτησε υπερηχογράφημα, το οποίο επαναλήφθηκε. Επειδή η εικόνα έδειχνε φλεγμονή σε σημείο του εντέρου, η οποία δε διευκρινιζόταν, με έστειλε για αξονική τομογραφία την προηγούμενη Δευτέρα».

Έκπληκτοι έμειναν οι απεικονιστές με όσα αντίκρισαν.

«Η αξονική διενεργήθηκε δύο φορές (πρωί και μεσημέρι), γιατί οι απεικονιστές δεν πίστευαν στα μάτια τους. Στη δεύτερη απεικόνιση επιβεβαίωσαν ότι το ξένο σώμα είναι εξωτερικά του εντέρου και πως πρόκειται για γάζα».

Η γυναίκα επισκέφθηκε και τον μαιευτήρα της ο οποίος προχώρησε σε ακτινογραφία και επιβεβαίωσε τα ευρήματα!

«Μου ζήτησαν να πάω σπίτι και θα επικοινωνούσαν εκείνοι μαζί μου για το πότε θα με έβαζαν να το βγάλουμε, υποστηρίζοντας ότι είναι κάποια αιμοστατική γάζα ή σπόγγος που έπρεπε να διαλυθεί και δεν απορροφήθηκε.

Την Τρίτη, δηλαδή μία μέρα μετά την αξονική, μίλησα το πρωί με τον μαιευτήρα και μου είπε να πάω Πέμπτη για προεγχειρητικό και να μπω Παρασκευή πρωί-πρωί για να το αφαιρέσουν λαπαροσκοπικά και το πολύ Σάββατο θα έβγαινα να πάω σπίτι μου».

Τα ευρήματα της αξονικής ήταν σοκαριστικά καθώς διαπιστώθηκε διάβρωση  στο παχύ και το λεπτό έντερο ενώ είχε δημιουργηθεί «επικοινωνία» μεταξύ τους! Σε επικοινωνία με τον μαιευτήρα, την καθησύχασε ότι δεν είναι σοβαρή η κατάσταση. Από την άλλη ο γενικός χειρουργός που είδε την αξονική απόρησε που είναι ακόμα όρθια και της είπε πως «σε περίπτωση που ισχύει η εικόνα της αξονικής, σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να μπω χειρουργείο αν δεν το ξεκαθαρίσουμε και μου ζήτησε να κάνω κολονοσκόπηση».

«Την Τετάρτη το πρωί μεταφέρθηκα με όλες μου τις εξετάσεις στο ΠΑΓΝΗ που εφημέρευε, όπου οι εξετάσεις αξιολογήθηκαν από το τμήμα του αξονικού και της Γενικής Χειρουργικής και αποφασίστηκε από τον θεράποντα ιατρό ότι πρέπει να μπω εσπευσμένα χειρουργείο γιατί η γάζα αυτή είχε πράγματι τρυπήσει το παχύ έντερο και είχε δημιουργήσει δύο τρύπες στο λεπτό.

Μπήκα την Τετάρτη, το λεπτό έντερο αναστομώθηκε, ενώ το παχύ κόπηκε σε ένα μέρος του και βγήκε σε στομία, η οποία θα παραμείνει τουλάχιστον 8 εβδομάδες, οπότε θα γίνει δεύτερο χειρουργείο για την επανένωση του εντέρου. Αν το χειρουργείο δε γινόταν άμεσα, στην όποια αναβολή θα μπορούσε να μην είχα προλάβει να έρθω».

Η γυναίκα αναμένεται να ταλαιπωρηθεί ακόμα δύο μήνες προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημά της το οποίος ξεκίνησε από την απροσεξία των γιατρών!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This