Πολύτεκνη οικογένεια στην Κορινθία ζει σε παράπηγμα με τούνελ 30 μέτρων και χρησιμοποιεί τόξα και βέλη!

Έχουν και ένα βρέφος μόλις ενός έτους - Η επεισοδιακές επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ

Must Read

Με το στόμα ανοιχτό από την έκπληξη έχουν μείνει στελέχη της ΕΛΑΣ στην Κορινθία καθώς έχει ανακαλυφθεί πολύτεκνη οικογένεια η οποία ζει στο μακρινό παρελθόν καθώς μένει σε άθλιες συνθήκες ενώ χρησιμοποιεί τόξα και βέλη!

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο όταν ένας 67χρονοςκάτοικος της περιοχές πήγε στο αστυνομικό τμήμα Ξυλοκάστρου για να καταγγείλει εμπρησμό στο αγροτικό του όχημα και να καταγγείλει ως δράστη ένα 45χρονο που μένει σε πρωτόγονες συνθήκες κοντά στο χωράφι του.

Όταν η Αστυνομία πήγε να εντοπίσει τον άνδρα δεν μπορούσε να πιστέψει όσα έβλεπε.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος ζούσε με την 39χρονη σύζυγό του, την 22χρονη κόρη τους, ένα βρέφος μόλις ενός έτους, ένα κοριτσάκι 6 ετών και ένα αγόρι 14 ετών σε ένα παράπηγμα από χώμα στο οποίο δεν υπήρχαν ούτε καν τα απαραίτητα. Μάλιστα, στο πάτωμα είχαν δημιουργήσει ένα τούνελ 30 μέτρων το οποίο οδηγούσε σε παρακείμενη ρεματιά. Στην πρώτη επιχείρηση της αστυνομίας η οικογένεια αντιστάθηκε, πέταξαν ξύλο σε αστυνομικό τραυματίζοντας τον ενώ πυροβόλησαν εναντίον των δυνάμεων.

Την περασμένη Δευτέρα δυνάμεις της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ προχώρησαν σε δεύτερη επιχείρηση στην οποία συνελήφθησαν ο 45χρονος, η 39χρονη, η 22χρονη και ένα ακόμα από τα ανήλικα καθώς αντιστάθηκαν κατά των αστυνομικών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπρησμό, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, απείθεια, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αντίσταση και περί όπλων.

Στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τόξα, βέλη και άλλα όπλα.

Πιο αναλυτικά, 1 αεροβόλο όπλο, 102 σφαίρες κυνηγετικού όπλου, 81 φυσίγγια, 7 αυτοσχέδια τόξα, 20 βέλη, 4 μαχαίρια, 1 αυτοσχέδιο τυφέκιο, 1 τσεκούρι.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This