Μόνο περηφάνια για την ΕΚΑΜίτισα Ισιδώρα Λάππα

Η βαριά ιστορία της Ιωάννας Λάππα που «συμπληρώνει» το κενό που άφησε ο πατέρας στην υπηρεσία όταν έπεσε νεκρός από πυρά

Must Read

Η Ισιδώρα Λάππα, η μοναδική γυναίκα που υπηρετεί στην ομάδα των ΕΚΑΜ κάνει τους Έλληνες περήφανους καθώς εκτός από το να αποτελεί απόδειξη ότι οι γυναίκες μπορούν να ανταπεξέλθουν στις πιο απαιτητικές συνθήκες, παράλληλα «καλύπτει» αντάξια το κενό στο σώμα που άφησε ο χαμός του πατέρα της που έπεσε στο καθήκον.

Είναι η μοναδική γυναίκα που υπηρετεί στο σώμα μαζί με άλλους 200 άνδρες και η ίδια δηλώνει ότι εκείνο που την δυσκολεύει συναισθηματικά είναι ότι βρίσκεται στην υπηρεσία που υπηρετούσε ο πατέρας της Ανθυπαστυνόμος Βασίλειος Λάππας, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν δέχτηκε πυρά κακοποιού στον Πύργο, κατά την διάρκεια επιχείρησης το 1997.

«Το έχω συνηθίσει γιατί έχω 17 χρόνια στην ΕΛΑΣ και στην ΕΚΑΜ είμαι από το 2017.Είναι και δύσκολο και εύκολο. Εύκολο επειδή είμαι αστυνομικός εδώ και χρόνια. Είναι δύσκολο να έρχομαι στην υπηρεσία που υπηρετούσε ο μπαμπάς μου, είναι δύσκολο συναισθηματικά», ανέφερε η Ισιδώρα Λάππα μιλώντας στην εκπομπή «Αυτοψία».




Μιλώντας για τον θανάσιμο τραυματισμό του πατέρα της, η ΕΚΑΜίτισα περιέγραψε: «Ήμουν 9 ετών όταν πέθανε ο πατέρας μου. Το έζησα με πολύ πόνο που δεν έχει φύγει ποτέ ακόμα και σήμερα. Μπορεί να ήρθα στην υπηρεσία αυτή αλλά επειδή κάθε μέρα αντικρίζω το μνημείο για τον μπαμπά μου πονάει, τα σκέφτομαι, δεν έχει φύγει ο πόνος» είπε και πρόσθεσε: «Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή μόλις φτάναμε στο σπίτι και είδα γύρω μου τόση αστυνομία και κάμερες, κατάλαβα ότι είχε γίνει κάτι κακό και επειδή ήταν έξω από το σπίτι μας κατάλαβα ότι το κακό έγινε σε εμάς».

Συγκινημένη η Ισιδώρα Λάππα συμπλήρωσε μεταξύ άλλων: «Έφυγε και δεν ξαναγύρισε ποτέ ο πατέρας μου. Πολύ οδυνηρό για την ψυχή ενός μικρού παιδιού. Όταν φεύγει ένας πατέρας από οικογένεια, είναι μεγάλος πόνος και θλίψη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This