Γλυφάδα: Η σχέση της Μαρίας Καρνέση με τον δολοφόνο της – Τι συνέβη τις μέρες πριν το μακελειό

«Φως» στην υπόθεση θα ρίξει η κατάθεση της αδελφής της, Δέσποινας

Must Read

Περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως που ενισχύουν όσα έχουν ακουστεί τις προηγούμενες μέρες σχετικά με την στενή σχέση που είχε η οικογένεια Καρνέση και δη η Μαρία Καρνέση με τον 76χρονο Αιγύπτιο Ελ Μπουράι, περισσότερο γνωστό ως «Άρη» ο οποίος έμελλε να την σκοτώσει στη ναυτιλιακή εταιρεία στην Γλυφάδα.

Νωρίτερα στο κοιμητήριο της Βούλας έγινε η κηδεία της γυναίκας όπως και εκείνη του συζύγου της αδερφής της, Δέσποινας, Αντώνη Βλασσάκη. 

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, οι σχέσεις της αδικοχαμένης συνιδιοκτήτριας της ναυτιλιακής εταιρείας European Navigation και του αλλοδαπού μακελάρη ήταν για πολλά χρόνια άριστες.




Μάλιστα, ορισμένα καλοκαιρία οι δύο τους έκαναν διακοπές μαζί ενώ στην παρέα τους είχαν την αδελφή της, Δέσποινα και τον σύζυγό της. Στη συνέχεια οι σχέσεις τους άλλαξαν ενώ την προηγούμενη χρονιά, το 2023, ο 76χρονος απολύθηκε. Ωστόσο, συνέχιζε να επισκέπτεται τις δύο αδερφές περισσότερο όταν βρισκόταν στους Πεταλιούς και λιγότερο στην Αθήνα. 

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι έγινε και ο 76χρονος στράφηκε τελικά κατά της Μαρίας Καρνέση την οποία σκότωσε εν ψυχρώ με μια σφαίρα την περασμένη Δευτέρα. «Φως» στην υπόθεση και στο κίνητρο του δράστη αναμένεται να ρίξει η κατάθεση της Δέσποινας Καρνέση η οποία ακόμα δεν έχει μιλήσει στους αστυνομικούς καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Οι μέρες πριν την τραγωδία

Σημαντικά είναι και τα στοιχεία που έρχονται στο φως από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα τις τελευταίες μέρες πριν το φονικό. 

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου ο Αιγύπτιος είχε πάει στους Πεταλιούς με σκοπό να συναντήσει τη Δέσποινα Καρνέση. Ο ψαράς που τον μετέφερε δήλωσε πως ήταν ασυνήθιστα προβληματισμένος ενώ δεν θέλησε να μιλήσει περισσότερο για όσα τον απασχολούσαν.

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, η Μαρία Καρνέση πήγε βόλτα με τον οικογενειακό γιατρό και στενό της φίλο και όπως υποστηρίζει ο τελευταίος ήταν χαμένη στις σκέψεις της. 

Την Κυριακή κανείς δεν ξέρει τι έγινε, αν υπήρχαν συναντήσεις μεταξύ του δράστη και των θυμάτων.

Ένα ακόμα πρόσωπο που αναμένεται να προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τον 76χρονο είναι η αδερφή του με την οποία έχουν ήδη επικοινωνήσει οι αρχές προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει.




 

Δείτε επίσης:

Γλυφάδα: Μυστήριο το κίνητρο των δολοφονιών – Έχει ένοχα μυστικά η οικογένεια Καρνέση;

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This