Προθεσμία για την Τρίτη πήρε ο 39χρονος που σκότωσε τη σύντροφό του – Τι ισχυρίστηκε

Νέα μαρτυρία για τους καβγάδες - Δεν ήθελαν πολλά «πάρε-δώσε» μαζί του οι γείτονες

Must Read

Την ερχόμενη Τρίτη 20 Φεβρουαρίου αναμένεται να απολογηθεί ο 39χρονος ο οποίος χθες το πρωί σκότωσε εν ψυχρώ την 29χρονη σύντροφό του μέσα στο ρετιρέ που διατηρούσαν στα Καμίνια του Ηρακλείου Κρήτης.

Δείτε φωτογραφίες:

Οι εξηγήσεις για την γυναικοκτονία που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο που φέρεται να ξεστόμισε είναι οι ίδιες που είπε και χθες στους αστυνομικούς μετά την σύλληψή του.

«Παίζαμε με το όπλο. Έγινε κατά λάθος, το όπλο είχε ασφάλεια, αλλά εκπυρσοκρότησε», ανέφερε.




«Καβγάδιζαν πολύ τον τελευταίο καιρό»

Στο μεταξύ, στο φως έρχονται καινούριες μαρτυρίες από γείτονες του ζευγαριού που κάνουν λόγο για ομηρικούς καβγάδες το τελευταίο διάστημα ενώ αναφέρουν πως ο 39χρονος είχε εμπλοκή με ναρκωτικά και έπινε πολύ γι’αυτό δεν ήθελαν να έχουν σχέσεις μαζί του.

Συγκεκριμένα, μάρτυρας ανέφερε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»:

«Γνώριζα το ζευγάρι. Το 29χρονο θύμα ήταν ένα πολύ ευγενικό και χαμογελαστό κορίτσι. Ακούγαμε στη γειτονιά ότι είχε προβλήματα με τον 39χρονο δράστη. Εμείς στη γειτονιά δε θέλαμε να έχουμε σχέσεις με το ζευγάρι γιατί ο δράστης είχε απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία για ναρκωτικά.

Πολλές φορές τον βλέπαμε μεθυσμένο να γυρίζει στο σπίτι που έμεναν μαζί με την σύντροφό του. Το ζευγάρι έμενε στον 2ο όροφο και πολλοί από την πολυκατοικία, εδώ και καιρό, ακούγαμε τους τσακωμούς. Κανείς από εμάς δεν μπορούσε να ξέρει τον λόγο για τον οποίο τσακώνονταν. Στη γειτονιά είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, έχουμε πέσει από τα σύννεφα».

Δείτε βίντεο:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This