Στεναχωρημένη για κάποιο λόγο ήταν η 23χρονη που αυτοκτόνησε στην Πάτρα

Είχε πάει στην Αμαλιάδα δύο μέρες πριν τον θάνατό της - Επιχειρηματίες οι γονείς της

Must Read

Περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την αυτοκτονία της 23χρονης φοιτήτριας μέσα στο σπίτι της στην Πάτρα.

Η νεαρή βρέθηκε κρεμασμένη από ένα κουρτινόξυλο. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία με την κοπέλα να αποφασίσει να δώσει τέλος στην ζωή της για αδιευκρίνιστη αιτία. Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το σημείωμα που βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας μήπως καταφέρουν να «ξεκλειδώσουν» τα αίτια πίσω από το απονενοημένο διάβημα.

Η 23χρονη καταγόταν από την Αμαλιάδα η οποία είναι «παγωμένη» από την στιγμή που κυκλοφόρησε η είδηση. Η κοπέλα είχε επισκεφτεί την ιδιαίτερη πατρίδα της μόλις δύο μέρες πριν τον θάνατό της.

Συγγενείς της ανέφεραν πως η κοπέλα δεν είχε διάθεση και ήταν στεναχωρημένη. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τι θα γινόταν. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως μάλλον σκεφτόταν την σχολή της που ήταν το Μαθηματικό του πανεπιστημίου Πάτρας.

Στην Αμαλιάδα η 23χρονη είχε τους γονείς της οι οποίοι ήταν επιχειρηματίες και της νοίκιαζαν το σπίτι στο οποίο βρέθηκε νεκρή. Όλη η οικογένεια ήταν γνωστή και αγαπητή στην περιοχή και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τους βρήκε. Ειδικά για την 23χρονη όλοι είχαν ένα καλό λόγο να πουν τόσο στην Πάτρα όσο και στην Αμαλιάδα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This