Ξεκίνησαν τα τρακτέρ από την Θεσσαλία για την σταδιακή κάθοδο στην Αθήνα!

Νέα σύσκεψη για να καθοριστούν τα τελικά μέτρα

Must Read

Ξεκίνησαν εδώ και λίγη ώρα οι αγρότες με τα τρακτέρ τους προκειμένου να κατέβουν στην Αθήνα για το αυριανό, μεγάλο συλλαλητήριο που θα γίνει αύριο το απόγευμα στην Αθήνα.




Συγκεκριμένα, λίγη ώρα πριν περίπου 20 τρακτέρ από την Καρδίτσα ενώθηκαν με τα αγροτικά μηχανήματα των συναδέλφων τους από το Μεγαλοχώρι Τρικάλων και βρέθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Ε65 με τελικό προορισμό το Κάστρο Βοιωτίας.




Αργότερα θα ξεκινήσουν 13 τρακτέρ από τον Πλατύκαμπο και θα βρεθούν στο Στεφανοβίκειο ώστε να «συναντηθούν» με εκείνα που βρίσκονται εδώ και μέρες στο μπλόκο. Μέσα στην ημέρα θα φτάσουν στον Αλμυρό και μαζί με τα τρακτέρ του συγκεκριμένου μπλόκου σε εκείνο το σημείο θα ξεκινήσουν για το Κάστρο Βοιωτίας,  όπου θα φτάσουν το απόγευμα.




Νέα σύσκεψη

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, σήμερα θα γίνει ακόμη μία σύσκεψη στην ΕΛΑΣ προκειμένου να οριστεί ο τελικός αριθμός των τρακτέρ που θα κατέβουν στην Αθήνα και να «κλείσει» το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθούν τα τρακτέρ στην Αθήνα ώστε να αποφευχθούν κυκλοφοριακά και άλλα προβλήματα

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, τα τρακτέρ θα κινούνται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας, ώστε η δεύτερη να είναι ανοιχτή για ασθενοφόρα, περιπολικά, πυροσβεστικά.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως θα επιτραπεί σε όλα τα οχήματα να μπουν στην πρωτεούσα τα οποία σύμφωνα με την πρώτη εικόνα είναι γύρω στα 150.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, τα τρακτέρ που θα έρθουν από τη Βόρεια Ελλάδα θα συγκεντρωθούν έξω από τα διόδια των Αφιδνών ενώ οι συνάδελφοί τους από την Πελοπόννησο θα φτάσουν στα διόδια Ελευσίνας. Από εκεί θα κινηθούν προς την Ομόνοια μέσω της λεωφόρου Αθηνών και διασχίζοντας την Πανεπιστημίου θα φτάσουν στο Σύνταγμα,

Τα λεωφορεία που θα έρθουν στην Αθήνα θα σταματήσουν στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ και οι αγρότες μέσω του ηλεκτρικού θα κατέβουν για το κέντρο της Αθήνας.

Δείτε επίσης:

Αντίστροφη μέτρηση για το συλλαλήτηριο των αγροτών: Παρέλαση με τρακτέρ στην Αθήνα και παρκάρισμα στη Βουλή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This