Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Όποιος κινείται εναντίον του “Άλλου Άνθρωπου”, θα με βρει απέναντι του»

«Πρέπει πάση θυσία να διατηρήσουμε ζωντανή την ιδέα του...»

Must Read

Η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε σήμερα το πρωί σε βάρος πρώην συνεργάτη του εθελοντή είναι μόνο «η αρχή» σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ο οποίος σε νέα ανάρτησή του υποστηρίζει πως η αλήθεια θα «λάμψει».

Στην εν λόγω ανάρτηση, ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» γνωστοποιεί πως ξεκινά νομικό αγώνα σε βάρος όσων επιδίδονται «αλόγιστα και άκριτα σε συκοφαντίες, αμαυρώνοντας την ιδέα του “Άλλου Άνθρωπου” και σκορπώντας καχυποψία, αναλήθειες, ψέματα και διχόνοια», τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως όποιος κινείται εναντίον του «Άλλου Άνθρωπου» θα τον βρει απέναντί του και «θα κληθεί να υποστεί όλες τις νόμιμες συνέπειες».

«Το οφείλω σε εμένα, σε εσάς, στην ιδέα του “Άλλου Άνθρωπου” την οποία πρέπει πάση θυσία να διατηρήσουμε ζωντανή» προσθέτει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση σε όσους μπορούν να συνεισφέρουν σε υλικά -και μόνο- αγαθά, προκειμένου να διατηρηθεί το κοινωνικό έργο του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου έχει ως εξής:

«Σήμερα έγινε η αρχή προκειμένου να λάμψει η αλήθεια, να αποκατασταθεί το όνομα του “Άλλου Ανθρώπου” και μαζί με αυτό και η εμπιστοσύνη του κόσμου στην αλληλεγγύη, στην προσφορά, στην ανθρωπιά. Έχω πάρει την απόφαση να παλέψω, όχι για εμένα αλλά για τους χιλιάδες ανθρώπους τους οποίους αγκάλιαζε καθημερινά ο “Άλλος Άνθρωπος” με μεγάλη προσπάθεια και αγάπη, αλλά και για τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να πιστεύουν στο “όραμα” μου, που με συναντούν τυχαία στον δρόμο ή μου στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης, μοιράζοντας μου απλόχερα κουράγιο και ελπίδα, ακόμα και στις δύσκολες αυτές στιγμές, όπως ακριβώς κάνει και ο “Άλλος Άνθρωπος”.

Στα πλαίσια αυτά και έχοντας κίνητρο την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου αποφάσισα να καταθέσω μηνύσεις και να κινηθώ νομικά σε βάρος όσων επιδίδονται αλόγιστα και άκριτα σε συκοφαντίες, αμαυρώνοντας την ιδέα του “Άλλου ανθρώπου” και σκορπώντας καχυποψία, αναλήθειες, ψέματα και διχόνοια. Και αυτή, όπως προείπα, είναι μόνο η αρχή. Από εδώ και πέρα όποιος κινείται εναντίον του «Άλλου Άνθρωπου» θα με βρει απέναντι του και θα κληθεί να υποστεί όλες τις νόμιμες συνέπειες.

Το οφείλω σε εμένα, σε εσάς, στην ιδέα του “Άλλου Ανθρώπου” την οποία πρέπει πάση θυσία να διατηρήσουμε ζωντανή. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο καλώ όσους από εσάς μπορείτε και θέλετε να συνεισφέρετε σε υλικά και μόνο αγαθά (τρόφιμα, γάλα, φρυγανιές, καφέ, κρουασάν, μπολάκια, ποτηράκια, κέικ κλπ), προκειμένου να διατηρηθεί το κοινωνικό έργο του “Άλλου ανθρώπου”, το οποίο τις τελευταίες μέρες βάλλεται και έχει υποστεί βλάβη, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να κινδυνεύουν να μείνουν νηστικοί, χωρίς νερό, χωρίς φαγητό, χωρίς αγάπη. Και σας καλώ, όχι μόνο να στείλετε πράγματα, αλλά, όπως λέω από την αρχή που ξεκινήσαμε, να τα φέρετε και να τα μαγειρέψουμε μαζί στην Μ Αλεξάνδρου 109 Κεραμεικός, εκεί που είμαστε κάθε μέρα από Τρίτη έως και Κυριακή από 10:00-17:00. Γιατί ο Άλλος είσαι ΕΣΥ!!

Ο “Άλλος Άνθρωπος” μας έχει ανάγκη πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Σας ευχαριστώ από καρδιάς!»

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This