Χαμός στο Ηράκλειο: Δυσαρεστημένη πελάτισσα διέσυρε κομμώτρια στο TikTok – Έπεσαν μηνύσεις!

Το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η αντίδραση της επιχειρηματία

Must Read

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε κομμωτήριο στο Ηράκλειο, Κρήτης, όταν δυσαρεστημένη πελάτισσα ανήρτησε βίντεο σε δημοφιλή πλατφόρμα, με συνέπειανα εξοργίσει την ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν η πελάτισσα είδε το τελικό αποτέλεσμα στα μαλλιά της και έπαθε σοκ. Αμέσως, έκανε μία ανάρτηση στο TikTok και «στόλισε» την κομμώτρια κανονικότατα. Στο βίντεο, ούτε λίγο ούτε πολύ, η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι δέχτηκε υπηρεσίες σε κομμωτήριο σε χωριό του Δήμου Ηρακλείου, εκφράζει εντονότατα παράπονα για το πώς εξελίχθηκε η κόμμωση και τα μαλλιά της. Μέσα σε λίγες ώρες το βίντεο έγινε viral, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των χρηστών, που σχολίαζαν τα όσα έλεγε η γυναίκα.

Σύντομα, η υπεύθυνη του καταστήματος έμαθε για το βίντεο και πέρασε στην αντεπίθεση, υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος της πελάτισσας, για συκοφαντική δυσφήμιση με αφορμή το διασυρμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πλέον, οι δύο γυναίκες θα βρεθούν αντιμέτωπες στα δικαστήρια, με την τοπική κοινωνία να αναμένει με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Την προανάκριση διενεργεί το Β’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου και λαμβάνονται καταθέσεις για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This