Κων. Δημογλίδου για Ορεινή Κορινθία: «Ακόμη δεν έχει ζητηθεί λήψη DNA» – Θα τεθεί σε αργία ο 45χρονος

«Μας είπε ότι δεν μπορούσε να έρθει και ο λόγος ήταν ότι κάνει δουλειά εξ αποστάσεως», είπε από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Ερέτριας

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την οικογένεια των «παλαιοχριστιανών» που ζούσε σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία. Σήμερα, Τετάρτη, ο 45χρονος πατέρας αναμένεται να περάσει το κατώφλι των δικαστηρίων.

«Υπάρχει προκαταρκτική σε εξέλιξη που έχει διαταχθεί από αρμόδια εισαγγελέα στο ΑΤ Κορίνθου. Περιλαμβάνει την έρευνα μαζί με κοινωνικό λειτουργό στο σπίτι. Με εντολή εισαγγελέα επίσης απομακρύνθηκε το ένα ανήλικο παιδί της οικογένειας, 15 ετών», ανέφερε, νωρίτερα σήμερα το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή, η εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου, εξηγώντας πως ακόμη δεν έχει ζητηθεί επίσημα λήψη βιολογικού υλικού:

«Δεν έχει ζητηθεί λήψη DNA για να αποδειχθεί εάν τα παιδιά ανήκουν στη συγκεκριμένη οικογένεια, αλλά έχουν ζητηθεί από τον εισαγγελέα έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι τα παιδιά ανήκουν σε αυτή την οικογένεια».

«Μας είπε ότι δεν μπορούσε να έρθει και ο λόγος ήταν ότι κάνει δουλειά εξ αποστάσεως»

Από την πλευρά της, η Βούλα Αμερικάνου, αντιδήμαρχος Οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών Δήμου Ερέτριας, δήλωσε πως ο 45χρονος εργαζόταν εξ αποστάσεως με καθήκοντα στο γραφείο κίνησης.

«Δεν τον γνωρίζουμε, τον είδαμε από την τηλεόραση. Δεν γνωρίζαμε ούτε το πρόσωπό του, γιατί δεν είχε εμφανιστεί. Τον βρήκαμε σε καταστάσεις του Δήμου και θέλοντας να γνωρίσουμε έναν έναν τους υπαλλήλους, στα πλαίσια αυτά είδαμε ότι ο συγκεκριμένος δεν είχε παρουσιαστεί καθόλου στην εργασία του», είπε αρχικά σχολιάζοντας πως στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου ο Δήμος Ερέτριας επικοινώνησε μαζί του τουλάχιστον τρεις φορές ζητώντας τη φυσική του παρουσία στην εργασία του.

«Μας είπε ότι δεν μπορούσε να έρθει και ο λόγος ήταν ότι κάνει δουλειά εξ αποστάσεως. Ζήτησα εντολή του νέου δημάρχου, η εξ αποστάσεως εργασία δεν υπάρχει για εμάς και θα πρέπει να έχει φυσική παρουσία στον Δήμο. Δεν ήρθε κι εμείς ως νέα διοίκηση μετά από 3 τηλεφωνήματα που κάναμε στον ίδιο λειτουργήσαμε θεσμικά», κατέληξε.

Ο 45χρονος Μανώλης πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες να τεθεί σε αργία από την εργασία του σήμερα, Τετάρτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This