Νεκρή γυναίκα στα Εξάρχεια: Για ανθρωποκτονία από δόλο κατηγορείται ο 57χρονος σύντροφός της

Ο άνδρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο «Ελπίς»

Must Read

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση της γυναίκας, που βρέθηκε νεκρή στα Εξάρχεια, με τον σύντροφό της, να βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Όπως προκύπτει από την δικογραφία που σχηματίστηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν τον 57χρονο άνδρα. Συγκεκριμένα, γύρω στις 12:45, οι άνδρες της ΕΛΑΣ μπήκαν στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Κομνηνών, όπου εντόπισαν νεκρή ξαπλωμένη σε ανάσκελη θέση πάνω σε κρεβάτι, μία 57χρόνη γυναίκα, έχοντας τραύματα στους καρπούς των χεριών της. Στο διαμέρισμα βρισκόταν και ο κατηγορούμενος, ο οποίος έμενε με το θύμα και δήλωσε προφορικά στους αστυνομικούς πως αυτός έκοψε τις φλέβες της, ενώ ο ίδιος έφερε τα ίδια τραύματα στα χέρια του.

Ο 57χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ», όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, εκτός κινδύνου. Την ίδια ώρα, από το διαμέρισμα του 3ου ορόφου συγκεντρώθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων το αντικείμενο, με το οποίο πιθανόν διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία -που σύμφωνα με πηγές είναι ένα ξυραφάκι- όπως επίσης και ιδιόχειρο σημείωμα που έγραφε: «Τα κορμιά μας δεν προφέρουν τίποτα πια! Αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ. Γι’ αυτό, διαλέξαμε τη λευτεριά. Καλή αντάμωση στους αδικημένους, στους μόνους, στους φευγάτους και στους ασιώπαστους. Τα λέμε στην φωτιά».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This