Υπό κατάρρευση σχολείο της Ελασσόνας: Παράθυρο «προσγειώθηκε» στο κεφάλι του διευθυντή!

Eυτυχώς τα παιδιά είχαν φύγει!

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό που δείχνει τις ελλείψεις και τα προβλήματα στις υποδομές των σχολείων της χώρας, σημειώθηκε στην Ελασσόνα Λάρισας, και συγκεκριμένα στο Ειδικό Σχολείο της Γαλανόβρυσης.

 

 

Ένα παράθυρο του σχολείου κατέρρευσε ξαφνικά και έπεσε κυριολεκτικά πάνω στο κεφάλι του διευθυντή! Από θαύμα δεν τραυματίστηκε. Το παράθυρο φαίνεται πως λόγω παλαιότητας αποκολλήθηκε από την κάσα που ήταν τοποθετημένο, τη στιγμή που επιχείρησε να το κλείσει. Ευτυχώς, όλα αυτά συνέβησαν όταν τα παιδιά είχαν φύγει από το σχολείο, με αποτέλεσμα αυτό να πέσει σχεδόν πάνω του με όλη την κάσα με τα τζάμια. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τις εκκλήσεις, τις έγγραφες επισημάνσεις και προειδοποιήσεις των εκπαιδευτικών και των Προϊσταμένων στον Δήμο Ελασσόνας, δεν ελήφθη κανένα μέτρο και οι αρμόδιοι δεν προχώρησαν στην αντιμετώπιση των ορατών προβλημάτων του συγκεκριμένο σχολικού συγκροτήματος, που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για εργαζόμενους και μαθητές.

 

 

Οι μεντεσέδες που συγκρατούσαν την κάσα από την πολυκαιρία και την απόλυτη αδιαφορία είχαν σκουριάσει με συνέπεια να πέσει καταρρεύσει η κατασκευή. Ο διευθυντής του Σχολείου, κ. Ζανιάς δήλωσε ότι ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, ενώ κατά την ώρα του περιστατικού δεν υπήρχαν μαθητές στην αίθουσα. Μάλιστα, είχε ενημερώσει όπως εξήγησε ο ίδιος και εγγράφως τον δήμο Ελασσόνας, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες συντήρησης στο σχολικό συγκρότημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This