Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Νέες αποκαλύψεις για το μοιραίο βράδυ

«Βρήκα 3 μπουκάλια μεγάλα εμφιαλωμένο νερό, αλλά δεν βρήκα το κινητό της εκεί, ήταν το πρώτο πράγμα που κοίταξα»

Must Read

Μετά από περίπου έξι μήνες που ήταν στα… αζήτητα τελικά διαπιστώθηκε ότι η σορός που βρέθηκε τον περασμένο Αύγουστο στον Πόρο ανήκει στην Σταυρούλα Γκουγκουλιά από την Κυψέλη. Και μπορεί το θρίλερ της αναζήτησης της 53χρονης να έλαβε τέλος ωστόσο τα ερωτήματα για τον θάνατό της παραμένουν αναπάντητα. 

Νέες μαρτυρίες για το μοιραίο βράδυ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσω της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο τούνελ».

Η ναυαγοσώστρια Γεωργία Τσουγγάνη μιλώντας στην εκπομπή του Mega αποκάλυψε νέα στοιχεία για το βράδυ που η άτυχη 53χρονη εθεάθη για τελευταία φορά.

«Την Κυριακή ήμουν μέχρι τις 8 το απόγευμα στην παράλια. Δεν πρόσεξα αν υπήρχε η παρέα εκεί. Την επόμενε ημέρα πήγα 8 το πρωί. Κάπου στις 9 παρά 10 ήρθε ο μάρτυρας και συνήθως έρχεται και το πρωί και κολυμπάει και το απόγευμα, δεν θέλει πολύ ήλιο. Ήρθε την ώρα που ήμουν εκεί μαζί με το Λιμενικό και τους έλεγα ότι εκείνη πρέπει να είχε έρθει πολύ πρωί γιατί δεν την είδα αλλά ούτε και το παιδί που βάζει την ομπρέλα του, δεν την είδε. Και εκεί μας είπε ότι δεν είχε έρθει από το πρωί, ότι είχε έρθει από το βράδυ και ότι την είδε να αφήνει τα πράγματα της και να μπαίνει στη θάλασσα. Ο μάρτυρας ήταν μαζί με τον παρκαδόρο γιατί είναι φίλοι, αλλά δεν ξέρω αν ο παρκαδόρος είδε κάτι γιατί δουλεύει εκείνη την ώρα. Σίγουρα είχε πολλούς ανθρώπους το βράδυ. Το πρωί εκείνο δεν μου είπε κάποιος άλλος κάτι και ακόμα και σήμερα δεν έχει βρεθεί κάποιος. Ο μάρτυρας την είδε, όπως μου είπε, στα 5-6 βήματα», είπε η ναυαγοσώστρια.

«Είμαι σίγουρη ότι είχε κόσμο, γιατί πάντα έχει κόσμο παρόλο που μπορεί να είχε βόρειο άνεμο. Δεν καταλαβαίνεις ότι μπορεί το ρεύμα να είναι πολύ ισχυρό. Ο μάρτυρας είπε πως ήταν από τις 9 η ώρα εκεί. Έχει τύχει να πηγαίνω πολλές φορές στην θάλασσα βράδυ, γιατί μένω κοντά, όταν μπαίνει κανείς στη θάλασσα δεν τον βλέπεις μετά, είναι σκοτεινά. Αν κάποιος κολυμπάει βαθιά, δεν τον βλέπεις. Το Λιμενικό δεν ξέρω αν αναζήτησε υλικό από τις κάμερες των ξενοδοχείων εκεί κοντά. Ο μάρτυρας είπε ότι ήταν μόνη της η Σταυρούλα», πρόσθεσε η κ. Τσουγγάνη.

Αναφερόμενη στο πώς η Σταυρούλα Γκουγκουλιά τράβηξε την προσοχή του μάρτυρα που έδωσε τις πληροφορίες, είπε: «Μου είπε πως επειδή ήταν ψηλή, και ίσως γι’ αυτό. Παρατήρησα πως όταν βρήκα τα πράγματά της το πρωί, είχε 3 μπουκάλια μεγάλα, εμφιαλωμένο νερό, και το ένα δεν το είχε ανοίξει αλλά τα άλλα δύο τα είχε ανοίξει, το ένα ήταν μέχρι τη μέση και το άλλο μισοτελειωμένο. Δεν βρήκα το κινητό της εκεί, ήταν το πρώτο πράγμα που κοίταξα. Δεν ξέρω αν πήραν δείγμα DNA από τα μπουκάλια και στα αντικείμενα που ήταν εκεί. Δεν ξέρω αν τα πήραν τα μπουκάλια αυτά. Ήταν δίπλα στην τσάντα τα μπουκάλια».

«Την είδα να μπαίνει νύχτα στη θάλασσα…»

Υπενθυμίζεται ότι λουόμενος στην παραλία Εδέμ κατέθεσε πως είδε την 53χρονη να μπαίνει μετά τις 21:30 στη θάλασσα και δεν αναρωτήθηκε γιατί δεν βγήκε στο διάστημα που ο ίδιος παρέμινε στην παραλία. Ο ίδιος μάρτυρας φέρεται να κατέθεσε στο Λιμενικό πως έφυγε από το σημείο μετά από τρεις ώρες, ενώ στην εκπομπή της Νικολούλη είπε πως αποχώρησε από την παραλία μετά από 40 λεπτά.

«Ήταν κοντά στις εννιάμιση με δέκα. Εγώ καθόμουν στην παραλία, ήταν πέντε μέτρα μακριά. Φορούσε μαύρα ρούχα και την είδα που μπήκε στην θάλασσα. Μετά από περίπου 40 λεπτά έφυγα εγώ και δεν είδα να βγαίνει. Δεν φαινόταν όμως ότι ήταν προβληματισμένη και ήθελε να αυτοκτονήσει», είπε ο λουόμενος μιλώντας στο «Φως στο τούνελ».

Όπως είπε την επόμενη ημέρα το πρωί που πήγε πάλι στο σημείο παρατήρησε ότι η τσάντα με τα προσωπικά αντικείμενα που είχε αφήσει η γυναίκα από το προηγούμενο βράδυ βρισκόταν ακόμη εκεί.

«Τότε ενημέρωσα κάποιες άλλες γυναίκες που ήταν εκεί και εκείνες μίλησαν με την ναυαγοσώστρια. Μετά ήρθε το λιμεναρχείο έψαξε την τσάντα αλλά δεν βρήκε κανένα προσωπικό στοιχείο. Εγώ τους είπα τι είχα δει και μετά από μέρες η ναυαγοσώστρια μου είπε ότι την βρήκαν νεκρή αλλά δεν αναγνωρίζεται», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This