Σοκ στην Άρτα: Αναζητείται 83χρονος για γενετήσιες πράξεις σε παιδική χαρά

Μετά από καταγγελία 45χρονης μητέρας

Must Read

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στην Άρτα με έναν 83χρονο να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του δίπλα σε παιδική χαρά!

Οι Αρχές αναζητούν τον ηλικιωμένο σάτυρο μετά την καταγγελία που έγινε στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας από 45χρονη μητέρα. 

Το χρονικό

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή (23/2) γύρω στις 17:00 το απόγευμα όταν ο 83χρονος με το αυτοκίνητό του στάθμευσε μπροστά σε παιδική χαρά που βρίσκεται στην περιφερειακή οδό της Άρτας.

Εκείνη την ώρα στην παιδική χαρά βρισκόταν, μεταξύ άλλων, η 45χρονη μητέρα με τον 9χρονο γιο της που έπαιζε. Σύμφωνα με την ίδια αρχικά ο ηλικιωμένος βρήκε από το αυτοκίνητό του για τη φυσική του ανάγκη και στη συνέχεια κρύφτηκε πίσω από έναν θάμνο και προέβη σε γενετήσια πράξη (αυνανισμό). 

Μετά την καταγγελία της 45χρονης μητέρας, ο 83χρονος, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αναζητείται από τις Αρχές.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This