Στον εισαγγελέα ο 69χρονος που δολοφόνησε τον γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα

Πίστευε ότι φερόταν άσχημα στην κόρη του

Must Read

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε πριν από το μεσημέρι της Κυριακής ο 69χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον 57χρονο γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του.

Τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του δράστη; Σύμφωνα με τον ίδιο και με τα όσα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ο 57χρονος φερόταν άσχημα στην κόρη του και γι’ αυτό τον πυροβόλησε. Τα λεγόμενα του δράστη ωστόσο διαψεύσει κατηγορηματικά ο γιος του που είναι αστυνομικός και ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις Αρχές μετά το φονικό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δράστης και θύμα έμεναν στο ίδιο κτίριο και συγκεκριμένα στο ισόγειο έμεναν τα πεθερικά, στον πρώτο όροφο η κόρη με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά και στον δεύτερο όροφο ο γιος του 69χρονου.

Όπως κατέθεσε ο αστυνομικός, το απόγευμα του Σαββάτου ο γαμπρός του, ο οποίος ήταν γιατρός στο νοσοκομείο, τον παρακάλεσε να μείνει λίγο με τα δύο από τα παιδιά του για να πάει εκείνος να πάρει την κόρη του από κάποια δραστηριότητα. Στο ισόγειο ο 57χρονος καβγάδισε με τον 69χρονο πεθερό του και στη συνέχεια έφυγε για να πάει να πάρει το παιδί.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι, ο πεθερός του του είχε στήσει καρτέρι στην αυλή του σπιτιού και μπροστά στα έντρομα μάτια της κόρης του τον πυροβόλησε δύο φορές με την καραμπίνα με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός. Αμέσως μετά το έγκλημα ο 69χρονος έφυγε με τα πόδια και κρατώντας το φονικό όπλο στα χέρια πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα για να παραδοθεί. Δεν πρόλαβε όμως καθώς τον βρήκαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν, καθώς είχαν ειδοποιηθεί ήδη από τον γιο του δράστη.

Ο γιος του 69χρονος μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς έτρεξε να δει τι συμβαίνει και αντίκρισε τον άνδρα της αδερφής του να κείτεται αιμόφυρτος χωρίς τις αισθήσεις του και το κοριστάκι να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Όπως δήλωσε ο γιος του δράστη, οι γονείς του είχαν εμμονή ότι η αδερφή του δεν περνούσε καλά με το θύμα, κάτι που, όπως υποστήριξε, δεν ήταν αλήθεια. Σύμφωνα με τον ίδιο το ζευγάρι είχε καλές σχέσεις χωρίς καυγάδες και εντάσεις.

 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This