Ο viral παπάς που προσφέρει στιγμές γέλιου στο TikTok

Must Read

«Βροχή» πέφτουν ακόμα μία φορά οι προβολές στο βίντεο που ανήρτησε στη δημοφιλή πλατφόρμα TikTok ο πατήρ Παύλος, ένας ιερέας που έχει «σαρώσει» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει γίνει viral. Στο τελευταίο του βίντεο χορεύει και τραγουδάει Αλίκη Βουγιουκλάκη μαζί με τα παιδιά του, με τους χρήστες να… κάνουν χαμό στα σχόλια.

Ο πατήρ Παύλος, με το ιδιαίτερο στιλ του και δίχως να αποχωρίζεται ποτέ το ράσο του, κάνει χιουμοριστικά βίντεο μαζί με την οικογένειά του και τα likes πέφτουν βροχή. Μάλιστα, ο λογαριασμός του στο TikTok έχει περισσότερους από 70.000 ακολούθους, ενώ ορισμένες από τις δημοσιεύσεις του συγκεντρώνουν 1.000.000 προβολές.

@kathxhtiko

#tiktoker #tiktok #mpesforyou #mpesfy #foryoupage #foryou #fyp #φοργιου

♬ πρωτότυπος ήχος – VoulaPap❤️

Αλλες φορές ο ιερέας κάνει σκετσάκια βγαλμένα από ελληνικές σειρές ή την επικαιρότητα κι άλλες φορές οι αναρτήσεις έχουν μία… καλλιτεχνική νότα, όπως τώρα, με θέμα την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο ιερέας, μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του, χόρευε τον «Γλάρο», με τις προβολές να ξεπερνούν μέσα σε λίγες ώρες τις 130.000!

@kathxhtiko

#φοργιουπειτζ #φοργιου #allforyou #mpesfy #foryoupage #fypシ

♬ πρωτότυπος ήχος – #nikos🦁m7🇬🇷

Ενδεικτικό του χιούμορ του είναι το γεγονός ότι πριν από λίγο καιρό είχε αναρτήσει ένα βίντεο στο οποίο προσποιείται πως πάει να φάει ένα κομμάτι γλυκό, όταν η κόρη του δήθεν τον τρομάζει, με συνέπεια να πέσει με τα μούτρα στο πιάτο!

@kathxhtiko

#fy #fyp #fypシ #fypシ゚viral #fypage #mpesfy #mpesforyou

♬ original sound – NoahIsWashed

Μάλιστα, σε ακόμα ένα δείχνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εύχεται «καλό μήνα» την ώρα που ο πατήρ Παύλος δήθεν πραγματοποιεί κάποιες χειρωνακτικές εργασίες. Μόλις ο ιερέας «ακούει» τη φωνή του πρωθυπουργού, ξαφνικά…χτυπάει το χέρι του, πιθανότατα ως ένδειξη της φήμης περί «γκαντεμιάς» που τον συνοδεύει.

@kathxhtiko

#foryoupage #fypシ #fyp #fy #mpesfy #mpesforyou

♬ original sound – Funny Sky

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This