Τραγωδία στο Ηράκλειο: Υπέκυψε στα τραύματά του 23χρονος δικυκλιστής μετά από τροχαίο

Νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου από τις 2 Φεβρουαρίου

Must Read

Με τον χειρότερο τρόπο έπεσε η «αυλαία» στην υπόθεση ενός 23χρονου δικυκλιστή, που πριν από 26 ημέρες είχε τραυματιστεί, σε τροχαίο στο Ηράκλειο, Κρήτης, αφού τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του!

Ο νεαρός, που νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, άφησε την τελευταία του πνοή χθες γύρω στις 16:45 το απόγευμα, βυθίζοντας στο θρήνο συγγενείς και φίλους. Την είδηση του θανάτου του επιβεβαιώσε και ο διευθυντής της ΜΕΘ Βενιζελείου, Ανέστης Κιούλπαλης.

Υπενθυμίζεται, πως ήταν Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, στη λεωφόρο Κνωσού στο Ηράκλειο, κάτω από την αερογέφυρα, στο ύψος του Σκλαβενίτη.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο νεαροί οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ο 23χρονος εισήχθη αμέσως στην ΜΕΘ καθώς η κατάσταση της υγείας του από την πρώτη στιγμή είχε χαρακτηριστεί εξαιρετικά κρίσιμη, λόγω των βαρύτατων τραυμάτων που είχε υποστεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This