Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Η προσγειωμένη αντιμετώπιση των διλημμάτων θα σας απομακρύνει από κινδύνους. Εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι, μη δώσετε υποσχέσεις που γνωρίζετε ότι δεν θα κρατήσετε. Προσέξτε την κριτική που κάνετε, επειδή -να το θυμάστε- υπάρχει και αντίλογος.

ΤΑΥΡΟΣ: Συμμεριστείτε τις αδυναμίες των άλλων και περιορίστε την ένταση που νιώθετε. Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές επαγγελματικών σχεδίων θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Με καλοπροαίρετη διάθεση ένα ξεκαθάρισμα θα είναι καλό, αφού θα διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μοιράστε ευθύνες και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στις δικές σας ανάγκες. Προβάλετε τις καινούργιες ιδέες σας και περιμένετε μέχρι να γίνουν αποδεκτές. Σε δύσκολα επαγγελματικά θέματα προσπαθήστε να σκεφτείτε πρακτικές λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα και ξεκουράστε το μυαλό σας από σκέψεις που σας αγχώνουν. Αφήστε ακόμα και τον πόνο που νιώθετε κάποιες φορές να εκφραστεί για να καταλαγιάσει. Για να αντεπεξέλθετε στον φόρτο εργασίας, αντιμετωπίστε με όρεξη τις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, γι’ αυτό μην αναλάβετε περισσότερα απ’ όσα αντέχετε. Εάν προσπαθήσετε να είστε ψύχραιμοι, θα είστε και ετοιμόλογοι. Μία συζήτηση θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πείτε πράγματα που σας ενοχλούν και μην τα κρατάτε όλα μέσα σας. Τα ξεσπάσματα στον εργασιακό χώρο θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Μία μικρή απόδραση θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις πολλές σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ: Διασκεδάστε και μη δουλεύετε συνέχεια, γιατί δεν είστε μηχανή. Εάν μέχρι τώρα συνηθίζατε να δημιουργείτε περίεργες και έντονες σχέσεις που κατέληγαν σε αδιέξοδα πολύ πριν φτάσουν σε διάλυση, ήρθε η ώρα να αλλάξετε πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συζητήστε τα πιστεύω σας μόνο με άτομα που μπορούν να σας καταλάβουν. Η μέρα προσφέρεται για ένα σοβαρό τεστ πρώτα πάνω στα δικά σας συναισθήματα και στις ανάγκες σας και μετά πάνω στον σύντροφό σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ευγένεια θα σας ανοίξει πόρτες που για άλλους θα παραμείνουν ερμητικά κλειστές. Μην είστε ελαστικοί με αυτούς που σας πρόδωσαν αρκετές φορές στο παρελθόν και μην τους δώσετε άλλη ευκαιρία. Χαμένοι δεν θα είστε εσείς, αλλά αυτοί που δεν εκτίμησαν αυτά που τους είχατε προσφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να λύσετε για αρχή προβλήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Οι ανασφάλειές σας θα μειωθούν σημαντικά, η διάθεσή σας θα είναι καλύτερη και η καθημερινότητά σας θα γεμίσει από πράγματα που θα είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να θυμάστε πως η κούραση και η μοναξιά δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι. Οι φιλίες και οι συναναστροφές μπορούν να διευρύνουν τη διαδικασία σκέψης και τα ενδιαφέροντά σας με έναν αρκετά εποικοδομητικό τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ζωή σας θα αποκτήσει μεγαλύτερη μυστικότητα και μυστήριο, ενώ θα δείτε να ανθίζουν τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας. Μια ευγενική χειρονομία που θα δεχθείτε από κάποιο πρόσωπα θα μειώσει τον εκνευρισμό σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This