Θεσσαλονίκη: Κοριτσάκι ηλικίας 2 ετών τραυματίστηκε στο κεφάλι σε συμπλοκή Ρομά

Must Read

Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε περίπου 15 άτομα ξέσπασε σήμερα, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, στον οικισμό Ρομά «Αγία Σοφία» του δήμου Δέλτα στη Θεσσαλονίκη, στην οποία τραυματίστηκε κατά λάθος ένα κοριτσάκι ηλικίας δυο χρονών.

Το βίαιο περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε για άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία, έληξε μετά από την αναγκαστική επέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, με το άτυχο παιδάκι, να μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, διαπιστώθηκε πως έφερε τραύμα στο κεφάλι του.

Σύμφωνα, πάντως, με τις πρώτες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Το περιστατικό ερευνάται από την ΕΛ.ΑΣ.

Λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα, εξάλλου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στη Νέα Κίο, με την εστία της φωτιάς να εντοπίζεται σε καταυλισμό Ρομά πλησίον της λαχαναγοράς, όπου μια παράγκα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στον τόπο της πυρκαγιάς έσπευσαν δυο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους, με τους πυροσβέστες να προχωρούν στην κατάσβεση προτού η φωτιά πάρει ανησυχητικές διαστάσεις. Έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες της φωτιάς διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Π.Υ. Άργους.

  • Δείτε πλάνα από το σημείο:
*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This