Νίκαια: Αυτός είναι ο 39χρονος Στέλιος που έπεσε θύμα του πεθερού του – Κακοποιούσε γυναίκα και κόρη ο δράστης!

Τον εγκατέλειψαν και εκδικήθηκε - Θεωρούσε υπαίτιο το θύμα!

Must Read

Ανείπωτη είναι η θλίψη στην οικογένεια του 39χρονου Στέλιου ο οποίος λίγο μετά τις 8 σήμερα το πρωί έπεσε θύμα του 64χρονου πεθερού του ο οποίος τον πυροβόλησε δύο φορές με δίκαννο όπλο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε ! Το πρωτοφανές συμβάν έγινε στη Νίκαια μπροστά στα μάτια του ανήλικου γιου του θύματος και της γυναίκας του η οποία του φώναζε από το μπαλκόνι του σπιτιού να μπει μέσα για να μην γίνει τίποτα κακό.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η γυναίκα φώναξε στον πατέρα της «μην τον σκοτώσεις»! Ωστόσο, το κακό έγινε.

Δείτε βίντεο:




Όπως λένε οι συγγενείς και οι γείτονες του 39χρονου ήταν ένα πολύ καλό παιδί που δεν δημιουργούσε προβλήματα και ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης που υπεραγαπούσε τα δύο παιδιά του.

Δείτε φωτογραφία του άτυχου θύματος:

«Πατέρας – αφέντης»

Με τα πιο μελανά χρώματα περιγράφουν τον δράστη και αυτόχειρα όσοι τον γνώριζαν.

Συγκεκριμένα, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο απόλυτο, αυταρχικό, νευρικό, «πατέρα αφέντη», που δεν δίσταζε να σηκώνει χέρι στα μέλη της οικογενείας του, όπως στην γυναίκα και την κόρη του!




Παράλληλα, τονίζουν πως ο 64χρονος ένιωσε ότι τον εγκαταλείπουν η γυναίκα και η κόρη του και έσπευσε να εκδικηθεί τον 39χρονο ο οποίος νόμιζε ότι ήταν υπεύθυνος για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στον γαμπρό του σήμερα το πρωί. Μάλιστα, σύμφωνα με καινούρια στοιχεία, φέρεται να παρακολουθούσε το θύμα εδώ και μέρες μέσα στο αυτοκίνητό του.

«Ήταν πατέρας αφέντης, έδερνε τη γυναίκα του και την κόρη του, όταν τον εγκατέλειψαν, ήρθε εδώ και τον σκότωσε. Τον θεώρησε υπεύθυνο, όμως ήταν ο μόνος που δεν ήταν υπεύθυνος, ο μόνος. Ήταν μια εξαιρετική οικογένεια και ένα εξαιρετικό παιδί», είπε συγγενής του 39χρονου.

Ο δράστης του φονικού:

Δείτε επίσης:

Νίκαια: Αυτός είναι ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του – Είχε στήσει καρτέρι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This