Τα στοιχεία που «δείχνουν» πως ανήκει στον 45χρονο από το Πλουτοχώρι η σορός που βρέθηκε στον Αλφειό

Η ταυτοποίηση θα γίνει με την λήψη γενετικού υλικού

Must Read

Αυξάνονται οι πιθανότητες να ανήκει στον 45χρονο ταξιτζή Νίκο Αναστόπουλου ο οποίος αγνοούνταν η σορός του άνδρα που βρέθηκε την Πέμπτη σε ρέμα στον Αλφειό ποταμό. 

Ο 45χρονος προσπάθησε να περάσει το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού Πλουτοχώρι με το όχημά του στο οποίο μέσα βρισκόταν και η σύντροφός του. Ωστόσο, τριάντα μέτρα πριν τη γέφυρα τα ορμητικά νερά οδήγησαν το όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου. Εκεί, το ΙΧ σφήνωσε πάνω σε ένα κράσπεδο και λόγω της πίεσης του νερού δεν άνοιγαν οι πόρτες. Το ζευγάρι καλούσε σε βοήθεια, ωστόσο, τα νερά τους παρέσυραν. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μία μέρα μετά το συμβάν.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο χρόνος θανάτου της σορού τοποθετείται στο ίδιο διάστημα με την εξαφάνιση του 45χρονου.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης «δείχνουν» προς τον ταξιτζή. Όπως αναφέρει το patrisenews.gr, ο θάνατός του πτώματος που βρέθηκε επήλθε 6 με 7 εβδομάδες περίπου που ταυτίζεται με τις 45 μέρες που ήταν εξαφανισμένος ο 45χρονος.

Δείτε βίντεο από την ανάσυρση της σορού:

Παράλληλα, από την νεκροψία διαπιστώθηκε πως τα χαρακτηριστικά της σορού ήταν μη αναγνωρίσιμα ενώ η αιτία θανάτου προσδιορίστηκε ο πνιγμός σε γλυκό νερό, με τους πνεύμονες του άνδρα να είναι γεμάτοι από νερό και λάσπη. Το άψυχο σώμα δεν έφερε κακώσεις ενώ δεν είχε προχωρήσει η διαδικασία της σήψης όπως θα περίμενε κανείς μετά από τόσες μέρες.

Συγκεκριμένα, αυτό συνέβη καθώς το σώμα ήταν καλυμμένο από περίπου 7 χιλιοστά λάσπης, τα οποία είχαν δημιουργήσει ένα παχύ στρώμα ενώ δεν υπήρχε επαφή με το οξυγόνο καθώς βρισκόταν μέσα στο ρέμα που είναι υγρό περιβάλλον.

Η ταυτοποίηση της σορού θα γίνει μετά την λήψη γενετικού υλικού από τα κόκκαλα το οποίο θα αντιπαρατεθεί με εκείνο στενών συγγενών του, πιθανότατα των γονιών του.

«Δεν αναμένουμε εκπλήξεις, αλλά οφείλουμε να περιμένουμε τα επίσημα στοιχεία. Μπορεί να έχουμε σχετικά γρήγορα τα αποτελέσματα στα χέρια μας. Αυτό βέβαια σχετίζεται και με το φόρτο εργασίας που έχουν τα εργαστήρια στην Αθήνα και με το αν υπάρχουν και άλλες υποθέσεις πιο επείγουσες», δήλωσε ο ιατροδικαστής Ηλίας Γκότσης.

Δείτε επίσης:

Φρίκη στην Ηλεία: Εντοπίστηκε σορός στον Αλφειό – Ανήκει στον 45χρονο που παρασύρθηκε από χείμαρρο;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This