Ερμού: Ποια τα πρώτα λόγια της 22χρονης που δέχτηκε τη φονική επίθεση από τον Ιρακινό

Ξεσκισμένα και γεμάτα αίματα τα ρούχα που φορούσε η άτυχη κοπέλα

Must Read

Στην Εντατική παραμένει για μια ακόμη ημέρα σήμερα η 22χρονη Νικολέτα που το μεσημέρι της Παρασκευής δέχτηκε τη φονική επίθεση από τον Ιρακινό μαχαιροβγάλτη καταμεσής της Ερμού, διατηρώντας μεν την επαφή της με το περιβάλλον, αλλά βρισκόμενη -όπως είναι λογικό- σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ο πατέρας της 22χρονης που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», δήλωσε πως η κόρη του φοβάται να μείνει μόνη της τα βράδια στο θάλαμο του νοσοκομείου, ενώ, όσον αφορά στα πρώτα της λόγια με το που συνήλθε από την πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες Σάββατο, ήταν να ρωτήσει τον πατέρα της εάν ο δράστης είναι στη φυλακή. Θυμίζουμε πως η άτυχη κοπέλα έχει υποστεί ρήξη διαφράγματος και βαριά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

 

Σοκ, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, προκαλούν οι περιγραφές των συγγενών της 22χρονης για τα ρούχα που φορούσε όταν δέχτηκε την επίθεση μέρα μεσημέρι στον πιο κεντρικό δρόμο της Αθήνας, μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων περαστικών, καθώς είναι ξεσκισμένα από τις μαχαιριές και γεμάτα με αίμα. Οι γιατροί, πάντως, εκτιμούν πως το σακίδιο που φορούσε στην πλάτη ήταν εκείνο που τής έσωσε τη ζωή, καθώς το μαχαίρι του Ιρακινού την βρήκε στην άκρη και δεν πήγε προς τη μεριά της καρδιάς.

Σε βάρος του Ιρακινού δράστη, ο οποίος μαχαίρωσε με μανία τη Νικολέτα δύο φορές στην ωμοπλάτη, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον εισαγγελέα μεθαύριο Τρίτη 5/3. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη σύλληψή του, ο ίδιος υποστήριξε στις Αρχές ότι «η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This