Στη φυλακή 44χρονος Αλβανός για εμπλοκή στην διεθνή σπείρα των Σέρβων εκτελεστών

Αρνήθηκε όσα του προσάπτονται

Must Read

Τον δρόμο για την φυλακή θα πάρει ένας 44χρονος με καταγωγή από την Αλβανία ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα σε επιχείρηση για το «ξεδόντιασμα» μιας διεθνούς σπείρας με μέλη από την Σερβία η οποία είναι υπεύθυνη για τέσσερις μαφιόζικες δολοφονίες αλλοδαπών στην χώρα μας, σε Βάρη και Κέρκυρα, το 2020. Μάλιστα, σχεδίαζαν και «χτύπημα» σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων χωρίς να ενδιαφέρονται για τις παράπλευρες απώλειες!

Σήμερα, ο 44χρονος βρέθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί καθώς φέρεται να συνεργαζόταν με την οργάνωση.  Αρνείται όλες τις κατηγορίες που υπάρχουν σε βάρος του.

Δείτε βίντεο:




Τι ισχυρίστηκε

Ενώπιον των δικαστικών αρχών, ανέφερε πως μετέφερε ένα αυτοκίνητο από την Αθήνα στην Κέρκυρα χωρίς να γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον σκοπό της μεταφοράς.

Σχετικά με το κινητό που βρέθηκε στην κατοχή του, είπε ότι δεν ανήκε μόνο στον ίδιο αλλά ότι του το είχε δώσει ένας μέλος της σπείρας που είναι στις φυλακές Κέρκυρας. Ο σκοπός ήταν αυτό το κινητό να παραδοθεί σε άλλο άτομο στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με τις έρευνες των Αρχών ο κατηγορούμενος συνέβαλε στη φύλαξη και μεταφορά του οπλισμού που χρησιμοποιήθηκε στις ανθρωποκτονίες, και στη μετακίνηση μελών της οργάνωσης από τα Σύβοτα στη Χαλκιδική, όπου διέμεναν μέχρι να διαφύγουν στο εξωτερικό.

Σε βάρος των υπόλοιπων κατηγορουμένων έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, μεταξύ άλλων για κατηγορίες της ένταξης, συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της ηθικής αυτουργίας και της συνέργειας σε ανθρωποκτονία και της διακεκριμένης οπλοκατοχής.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

The Balkanians με συμβόλαια πνιγμένα στην άσπρη σκόνη!

Σοκάρουν οι… γλαφυροί διάλογοι της διεθνούς σπείρας εκτελεστών!

Εξαρθρώθηκε διεθνής σπείρα που εκτέλεσε τέσσερα άτομα στην Ελλάδα – Ετοίμαζαν «χτύπημα» σε μεγάλο εμπορικό κέντρο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This