Θεσσαλονίκη: Μια μερίδα κοντοσούβλι «όπλισε» το χέρι θαμώνα ουζερί που μαχαίρωσε τον μάγειρα!

«Τύφλα» στο μεθύσι ήταν ο δράστης, σύμφωνα με το θύμα

Must Read

Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε ο μάγειρας ενός ουζερί στην περιοχή της Μενεμένης στη Θεσσαλονίκης από πελάτη, ο οποίος σηκώθηκε σε έξαλλη κατάσταση από το τραπέζι του και άρχισε να τον βρίζει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Με βάση τα στοιχεία που ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας, ο λόγος για τον οποίο ο άνδρας επιτέθηκε και μαχαίρωσε τον μάγειρα του ουζερί, ήταν η διαφωνία που είχαν για μια μερίδα κοντοσούβλι! «Έρχεται ένας πελάτης, ήταν τύφλα, είχε πιει πάρα πολύ. Μου λέει «θέλω ένα κεφαλοτύρι, μία πατάτα και ένα κοντοσούβλι χοιρινό. Όπως τα πάω αυτά και τα σερβίρω μου λέει “το κοντοσούβλι σημερινό είναι; Γιατί δεν το βλέπω”. Επιμένω “είναι φρέσκο”, διότι εγώ δεν σερβίρω τέτοια πράγματα, με την γαρνιτούρα με τα πάντα. Στρώνω κιόλας, τα σερβίρω, του λέμε “καλή όρεξη”. Μετά αρχίζει να μου βρίζει την μάνα μου. “Μην μου λες ψέματα”…», αναφέρει το θύμα, περιγράφοντας την περιπέτειά του στην εκπομπή «Live news».

«Μου λέει “είναι παλιό, δεν είναι σημερινό”», συνεχίζει ο μάγειρας. «”Φίλε δεν σερβίρω χθεσινό” είπα. Μου το δίνει το πιάτο, το ακυρώνω αυτό, τρώει πατάτες, τρώει και το κεφαλοτύρι, και λέω “κοίταξε να δεις, την μάνα μου δεν μπορείς να την βρίζεις, να σταματήσουν λίγο αυτά τα πράγματα, γιατί είμαι 65 ετών και εσύ είσαι 53 με 55, να σέβεσαι. Εδώ είναι μαγαζί και δεν θέλω να με προσβάλλεις, γιατί σε ακούν και άλλοι”. Ήταν και η αφεντικίνα μπροστά και του είπε και εκείνη να σταματήσει», προσθέτει, εξιστορώντας τι συνέβη.

Τότε ήταν που ο πελάτης άρπαξε αρχικά ένα πιρούνι, αλλά μετά πήρε ένα μαχαίρι και όρμησε στον μάγειρα και του το κάρφωσε στην κοιλιά. «Σηκώνεται αυτός, παίρνει το πιρούνι και σηκώνεται να μου καρφώσει το πιρούνι. Η κυρία που έχει το μαγαζί του πιάνει το χέρι. Με το άλλο χέρι, το δεξί, πιάνει το μαχαίρι και χτυπάει την κοιλιά, δεξιά», αναφέρει ο 65χρονος. «Εγώ νόμιζα με χτύπησε με το πιρούνι. Βγαίνω έξω και σηκώνω τη στολή μου και βλέπω αίμα. Πάω στο τραπέζι και βλέπουμε αίματα στο μαχαίρι…».

Ο δράστης έφυγε από το ουζερί με το μηχανάκι του, χωρίς να πληρώσει, και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ ο άτυχος μάγειρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ο 65χρονος νοσηλεύεται, πλέον, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

*φωτό αρχείου

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This