Η συγκλονιστική μαρτυρία της 32χρονης από το Άργος: Με χτύπησε στο πρόσωπο με το σίδερο και απείλησε ότι θα με σκοτώσει

«Θέλω να σαπίσει στη φυλακή. Να μην πλησιάσει ούτε τα παιδιά μου, ούτε εμένα...»

Must Read

Σοκαρισμένη, αλλά και οργισμένη είναι η 32χρονη Ελένη από το Άργος, η οποία το απόγευμα της Παρασκευής 1ης Μαρτίου, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 34χρονο σύζυγό της, ο οποίος την χτύπησε με το ατμοσίδερο στο πρόσωπο και στο σώμα και την περιέλουσε με χλωρίνη.

«Μου είπε “σήκω, προχώρα στο μπάνιο. Αυτό το μπάνιο θα το θυμάσαι μια ζωή, εκεί θα χύσεις αίμα”Είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του. Είχε πάρει δυο μαξιλαροθήκες. Τη μια τη βούτηξε στη λεκάνη. Μου την έβαλε στο στόμα. Μου έβαλε και το κεφάλι στη λεκάνη. Μετά μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό. Με έπνιγε… Μου έβαλε και το μαχαίρι στον λαιμό… Μου τραβούσε τα μαλλιά, με χτυπούσε στον καθρέφτη… Μου έλεγε “Κοίτα πώς είσαι ποιος θα σε πάρει”», ανάφερε η γυναίκα, περιγράφοντας την επώδυνη περιπέτειά της στο STAR.

Ο εφιάλτης της, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ο σύζυγός της τη χτύπησε με το σίδερο στο πρόσωπο και την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει. «Μετά μου έβαλε τη λωρίδα του παντελονιού στον λαιμό… Μου είπε “Θα σε σκοτώσω, θα σε πνίξω”. Πήρε το σίδερο και μου το κοπάνησε στο πρόσωπο. Το ψωμί το βούτηξε σε νερό με χλωρίνη, μου το πέταξε στο πρόσωπο. Μου το έβαλε και κάτω… Μετά με έπλυνε να μην πάθω εγκαύματα. “Πλύσου γρήγορα μη καείς. Το μυαλό σου δε θα το πειράξω, γιατί το θέλω για τα παιδιά μου. Θα σου πειράξω τα μάτια”, μου είπε», συνέχισε συγκλονισμένη.

Η 32χρονη ανέφερε πως, στη συνέχεια, φοβούμενος, ενδεχομένως, ότι θα πεθάνει, ο  βίαιος σύζυγός της τη μετέφερε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό του. Αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, η Έλενα επέστρεψε σπίτι της, πήρε τα δύο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας τριών και πέντε ετών, και εγκατέλειψε την πόλη του Άργους. «Θέλω να σαπίσει στη φυλακή, να μην πλησιάσει ούτε τα παιδιά μου, ούτε εμένα», είπε καταλήγοντας η κακοποιημένη γυναίκα.

Θυμίζουμε πως το απόγευμα της Παρασκευής αστυνομικοί του τμήματος Τρίπολης, μετά την καταγγελία της 32χρονης σε βάρος του συζύγου της για τις βίαιες επιθέσεις εναντίον της, συνέλαβαν τον 34χρονο, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την κακοποίησε και σεξουαλικά με το κινητό της.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This