Ηράκλειο Κρήτης: Δασκάλα έδεσε μαθητή στην καρέκλα με χαρτοταινία!

Όπως είπε, δεν καθόταν φρόνιμα....

Must Read

Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί μεταξύ των γονέων των μικρών μαθητών στην περιοχή Μασταμπά του Ηρακλείου Κρήτης με ένα περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες μέρες.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, μια δασκάλα βρήκε ένα ακατάλληλο τρόπο προκειμένου να συμμορφώσει ένα 8χρονο μαθητή που έκανε φασαρία.

Συγκεκριμένα, το έδεσε με χαρτοταινία στην καρέκλα!

Το παιδί δεν αποκάλυψε το περιστατικό στην μητέρα του την ίδια μέρα αλλά αργότερα. Εκείνη, σοκαρισμένη, ενημέρωσε την κοινωνική λειτουργό και εκείνη με τη σειρά της τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Ηρακλείου κι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ζήτησε εξηγήσεις από το σχολείο.

Η διεύθυνση του σχολείου σήκωσε τα χέρια ψηλά τονίζοντας πως δεν μπορεί να κάνει πολλά για το θέμα. Ωστόσο, ανέφεραν να το εξετάσουν εκ νέου.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης φέρεται να ζήτησε από τη μητέρα να μην προχωρήσει σε καταγγελία και να το αφήσουν στην κοινωνική λειτουργό.

Η δασκάλα επικοινώνησε με την μητέρα τηλεφωνικά και της είπε πως το συμβάν δεν θα επαναληφθεί και της ζήτησε και η ίδια να μην πάρει το θέμα μεγάλες διαστάσεις.

Μάλιστα, φέρεται να της πέταξε και «σπόντα» λέγοντας πως η συμπεριφορά του παιδιού πηγάζει από το οικογενειακό περιβάλλον….

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This