Απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει η 25χρονη που βίαζε ο σύντροφος της μητέρας της από τα 13!

Η κοπέλα αρχίζει τώρα να συνειδητοποιεί τον εφιάλτη που βίωνε για 12 συναπτά έτη!

Must Read

Απείλησε ότι θα βάλει τέλος στην ζωή της η 25χρονη από την Αίγινα η οποία κατήγγειλε πως ο 36χρονος σύντροφος της 50χρονης μητέρας της την βίαζε από την τρυφερή ηλικία των 13 ετών!

Όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα βρίσκεται στο ψυχιατρείο του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας τις τελευταίες ώρες προκειμένου να εξεταστεί σχετικά με τον εφιάλτη που βίωνε για 12 ολόκληρα χρόνια!

Φαίνεται πως η 25χρονη αρχίζει τώρα να συνειδητοποιεί την φρίκη που σημάδεψε την εφηβεία της και η συναισθηματική της κατάσταση δεν είναι καλή.

Σίγουρα το ιατρικό και νοσηλευτικό θα της παρέχει όλη την φροντίδα και την υποστήριξη ώστε να μπορέσει να ηρεμήσει.

Δείτε βίντεο:



Αυτός είναι ο 36χρονος και η 50χρονη μητέρα της κοπέλας:

(πηγή φωτογραφιών newsbomb.gr)

«Είχε γίνει ρουτίνα, φοβόμουν να μιλήσω»

Την ώρα που οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Αίγινας διαδέχονται η μία την άλλη, οι περιγραφές της 25χρονης κοπέλας, για τον εφιάλτη που φέρεται να βίωνε στα χέρια του πατριού της, προκαλούν ανατριχίλα και εγείρουν σοβαρά ερωτήματα. Το κορίτσι, που επί σειρά ετών δεχόταν σεξουαλική κακοποίηση από τον υπάνθρωπο, ξεκαθαρίζει πως η μητέρα του δεν γνώριζε απολύτως τίποτα.

«Η μητέρα μου δεν έχει καμία σχέση με την παρενόχληση, ούτε είναι συνεργός του με τα ναρκωτικά και την διακίνηση. Το πήρα απόφαση να πάω στην Αστυνομία γιατί είχα αγανακτήσει, δεν άντεχα άλλο. Αν δεν το αποκάλυπτα, θα έκανα κακό στον εαυτό μου», είπε αρχικά η νεαρή γυναίκα και συνέχισε:

«Μου έκανε ψιλοπειράγματα, ψιλοχαϊδέματα από όταν ήμουν 15 – 16 χρονών. Τα είχε σταματήσει γιατί είχα μιλήσει σε δύο άτομα. Και η μητέρα μου του είχε φωνάξει και είχαν τσακωθεί και εκείνος την παρακάλαγε, της ζήτησε συγνώμη, και της έλεγε ότι το έχει σταματήσει. Όντως το σταμάτησε μέχρι τα 18,5 χρόνια μου. Μάλλον περίμενε να ενηλικιωθώ και έκανε όλα αυτά».

«Μετά από κάποια χρόνια είχε γίνει ρουτίνα»

Στην συνέχεια, η κοπέλα εξήγησε πως ο σύντροφος της μητέρας της συχνά βιντεοσκοπούσε τα όσα νοσηρά έκανε πάνω στο κορμάκι της. «Μου έλεγε ότι θέλει τα βίντεο για προσωπική χρήση και γελούσε. Με απειλούσε με αυτά τα βιντεάκια», τόνισε, διευκρινίζοντας πως όλα συνέβησαν στην Αίγινα:

«Μετά από κάποια χρόνια είχε γίνει ρουτίνα. Εκανε ό,τι έκανε και έφευγε. Δεν είχα άλλη επιλογή, είμαι πολύ αδύναμη. Του είχα πει ότι είχα φτάσει στα όρια μου. Του είχα πει ότι ή θα έκανα βλακεία στον εαυτό μου ή θα το αποκάλυπτα. Μου απαγόρευε να πάω κάπου μόνη μου μέσα στο σπίτι».

Η ίδια υποστηρίζει πως όταν με απόγνωση τον ρωτούσε γιατί της έκανε όλα αυτά, εκείνος φέρεται να απαντούσε: «Είσαι υποχρεωμένη να το κάνεις».

«Φοβόμουν να το πω στην μαμά μου για να μην την πληγώσω γιατί την αγαπάω πάρα πολύ και δεν θέλω να πάθει κακό. Τώρα που ξέρω ότι είναι στο κρατητήριο, βασανίζεται και έχει πάθει τεράστιο σοκ, δεν είναι καλά», επεσήμανε και συμπλήρωσε:

«Κάθε φορά που με βίαζε ήμουν χάλια, έβαζα ακουστικά. Δεν το έκανα με την θέλησή μου, έκανε αυτό το πράγμα συστηματικά. Δεν είχα επιλογή. Τα τελευταία 3 χρόνια δεν μπορούσα να τον βλέπω. Κάναμε την ευτυχισμένη οικογένεια. Δεν μπορούσα να αντικρύσω την μαμά μου στα μάτια γιατί ντρεπόμουν. Ένιωθα ένοχη, ότι εγώ φταίω. Φοβάμαι ακόμα και τώρα να μιλήσω στην μαμά μου. Δεν ξέρω την αντίδρασή της, γιατί δεν ξέρω καν αν τα ξέρει όλα αυτά. Είναι πολύ βασανισμένη, και την κακοποιούσε επί πολλά χρόνια και βιολογικός μου πατέρας».

Σε ψυχιατρική κλινική

Η κοπέλα εξετάστηκε από ιατροδικαστή και πλέον δηλώνει έτοιμη να αντικρύσει τον βιαστή της κατάματα. «Παρ’όλο που τον φοβάμαι, θέλω πάρα πολύ να τον δω κατάματα. Να του πω να παραδεχτεί τα πάντα και να βγάλει την μαμά μου από αυτό που είναι μπλεγμένη τώρα. Την ώρα που ήμασταν στο τμήμα και με φώναξε με το παρατσούκλι μου με ένα μίσος. Ακόμα έχω τον ήχο στ’αυτιά μου. Έπαθα κρίση πανικού, κρύφτηκα στην γωνία του γραφείου της αστυνόμου και έτρεμα και έκλαιγε επειδή άκουσα να με φωνάζει», κατέληξε.

Την ίδια ώρα, η κοπέλα -σύμφωνα με πληροφορίες- βρίσκεται με εισαγγελική παρέμβαση στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, με σκοπό να διακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες βίωσε τα όσα φρικτά καταγγέλλει.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This