Άγριος τσακωμός Πολάκη – Πλεύρη στη Βουλή για Novartis και κορωνοϊό

Must Read

«Μαλλιά κουβάρια» έγιναν στη Βουλή ο Παύλος Πολάκης και ο Θάνος Πλεύρης, οι οποίοι αντάλλαξαν βαριές κουβέντες με φόντο τη σκανδαλώδη υπόθεση της Novartis, αλλά και το επίμαχο «mea culpa» του Αλέξη Τσίπρα.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, κι άρχισε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπεραμύνθηκε των χειρισμών της κυβέρνησής του στην υπόθεση, μιλώντας για χρηματισμούς πολιτικών προσώπων, αναφορά που προκάλεσε την αντίδραση του «γαλάζιου» κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. «Το σκάνδαλο Novartis υπάρχει. Μην κουνιέσαι εσύ, Πλεύρη! Εχεις άλλες ευθύνες. Λοιπόν, μουρμού. Κι αν άκουγες αυτά που σου λέγαμε, θα είχαμε επί πανδημίας 20.000 λιγότερους νεκρούς. Είσαι ο βαρκάρης του Αχέροντα των υπουργών Υγείας της Μεταπολίτευσης! Σιωπή και σεμνά» είπε αρχικώς ο Σφακιανός βουλευτής, με το θερμόμετρο να ανεβαίνει όταν «γαλάζιος» από τα έδρανα του φώναξε «Ουστ, αλήτη!».

Η απαράδεκτη αναφορά δεν κατεγράφη στα πρακτικά της Βουλής, κι όλοι οι «γαλάζιοι» βουλευτές αρνήθηκαν ότι προέβησαν σε αυτήν, ωστόσο το βίντεο από τη συνεδρίαση αποτυπώνει ξεκάθαρα τη σχετική ύβρη, η οποία απευθύνθηκε στο πρόσωπο του Παύλου Πολάκη.

Σε κάθε περίπτωση, τη στιγμή εκείνη ο Θάνος Πλεύρης σχολίασε «φωνούλα δεν έχεις, να πεις για τη δική του θητεία στο Υπουργείο Yγείας. Μιλάει ο αντιεμβολιαστής κ. Πολάκης. Εάν δεν είχαμε τα εμβόλια, θα είχαμε 100.000 νεκρούς», μεταφέροντας την κόντρα από την υπόθεση του φαρμακευτικού κολοσσού στην περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού, με τον Παύλο Πολάκη να ανταπαντά, λέγοντας: «Τι κατάφερες που έβγαλες τον κόσμο σε αργία; Δεκατρείς χιλιάδες νεκρούς παρέλαβες και παρέδωσες 35.000. Μουρμού!»

Τότε, ο βουλευτής της Ν.Δ. σχολίασε πως ο Αλέξης Τσίπρας «άδειασε» τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, με τον τελευταίο να απαντά: «Στον Τσίπρα να τα λες αυτά, όχι σε εμένα. Να σκέφτεσαι τους νεκρούς που άφησες. Χαμηλά το κεφάλι, Πλεύρη».

Είναι μια ωραία παρέα στη Βουλή…

  • Δείτε το θερμό επεισόδιο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This