Βομβιστική επίθεση δίπλα σε βενζινάδικο στον Πειραιά – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.

Η έκρηξη ακούστηκε σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων και αρκετοί πετάχτηκαν από τον ύπνο τους - Μεγάλες καταστροφές σε παρακείμενα κτίρια και αυτοκίνητα

Must Read

Πανικός και τεράστιες ζημιές σημειώθηκαν μετά από ισχυρή έκρηξη δίπλα σε πρατήριο υγρών καυσίμων. Βόμβα εξερράγη σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή του Πειραιά. Αισθητή έγινε και σε άλλους όμορους δήμους, ενώ μεγάλες υλικές ζημιές υπέστησαν γύρω κτίρια και αυτοκίνητα.

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι πυροδότησαν εκρηκτικό μηχανισμό τον οποίο είχαν τοποθετήσει σε βενζινάδικο επί της Οδού Ομηρίδου Σκυλίτση και Πυθαγόρα. Αποτέλεσμα της έκρηξης ήταν η πρόκληση μεγάλων υλικών ζημιών στην επιχείρηση. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, και η βόμβα εξερράγη χωρίς προειδοποίηση.

 

 

 

Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ομηρίδου Σκυλίτση και στους γύρω δρόμους. Στο σημείο βρίσκονται ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της Ελληνικής Αστυνομίας και ερευνούν τα υπολείμματα από την έκρηξη προκειμένου να εξακριβώσουν το είδος της βόμβας αλλά και να εντοπίσουν τυχόν στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στους δράστες. 

 

 

Κοντά στο συγκεκριμένο βενζινάδικο είχαν σημειωθεί περιστατικό με πυροβολισμούς πριν από περίπου ένα μήνα. Για το συμβάν ενημερώθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έστειλε δυνάμεις στο σημείο.

 

«Άγιο είχαν» οι κάτοικοι της περιοχής καθώς δεν υπήρξε πρόβλημα με τις αντλίες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας άνδρας από την Τυνησία βρισκόταν δευτερόλεπτα πριν την έκρηξη στο βενζινάδικο προκειμένου να βάλει καύσιμα στο αυτοκίνητό του. Μόλις βγήκε στον δρόμο σημειώθηκε η έκρηξη, γλιτώνοντας από καθαρή τύχη. «Ακούω ένα θόρυβο και μύριζε το σπίτι μπαρούτι. Σπάσανε τα τζάμια, τα αυτοκίνητά μας έγιναν χάλια. Αλλού στοχεύανε, άλλοι την πληρώσανε. Είχαμε ακούσει και κάτι πυροβολισμούς πριν από κανέναν μήνα, αλλά δεν δώσαμε σημασία», είπε κάτοικος της περιοχής. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This