Τραγική εξέλιξη: Στον Νίκο Αναστόπουλο ανήκει η σορός που βρέθηκε στο Φράγμα του Φλόκα

Must Read

Με τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία στις έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου Νίκου Αναστόπουλου που παρασύρθηκε μαζί με τη σύντροφό του από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι Ηλείας, τον περασμένο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr, η σορός που εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή στο Φράγμα του Φλόκα, ανήκει στον 45χρονο οδηγό ταξί, όπως επιβεβαίωσαν και τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA.

Υπενθυμίζεται ότι τη σορό του άτυχου άντρα εντόπισαν βοσκοί την περασμένη Παρασκευή στο Φράγμα του Φλόκα και αμέσως κάλεσαν τις αρχές. Από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε πιθανό η σορός να ανήκει στον άτυχο άνδρα που παρασύρθηκε από χείμαρρο μαζί με την σύντροφό του, στις 15 Ιανουαρίου, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Αναστόπουλος και η Γεωργία Μπαντίου παρασύρθηκαν από τα νερά χειμάρρου στην προσπάθειά τους να διασχίσουν το γεφύρι στο Πλουτοχώρι.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του ζευγαριού και μετά από δύο ημέρες βρέθηκε το όχημά τους αλλά και η σορός της άτυχης γυναίκας. Όλο αυτό το διάστημα η οικογένεια του 45χρονου περίμεναν με αγωνία νέα για την τύχη του οδηγού ταξί, ο οποίος εντοπίστηκε τελικά νεκρός μετά από 46 ημέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κηδεία του Νίκου Αναστόπουλου θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Καταραχίου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This