Το τεστ DNA θα δείξει τον πατέρα του μωρού της 15χρονης στο Ρέθυμνο

Η ανήλικη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Must Read

Με αγωνία αναμένεται η εξέταση DNA καθώς θα αποκαλύψει ποιός είναι ο βιολογικός πατέρας του μωρού που έφερε στον κόσμο η 15χρονη στο Ρέθυμνο. Το επόμενο διάστημα οι τρεις κατηγορούμενοι που είχαν ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη, ο 57χρονος πατριός της και δύο άντρες από την Ρουμανία, ένας 48χρονος και ένας 44χρονος, θα υποβληθούν σε τεστ DNA.

Ο Εισαγγελέας Ρεθύμνου άσκησε σε βάρος των τριών ανδρών που εμπλέκονται ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, οι τρεις κατηγορούμενοι φέρονται να αποδέχονται ότι η συνευρέθηκαν ερωτικά με την ανήλικη η οποία όμως δεν αποδίδει κακοποιητικό χαρακτήρα στις συνευρέσεις της μαζί τους.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, η ανήλικη είχε συνευρεθεί ερωτικά με τους δύο Ρουμάνους, 44 και 48 χρονών αντίστοιχα, οι οποίοι μάλιστα παραδέχτηκαν πως είχαν σεξουαλικές επαφές μαζί της τόσο το 2022 όσο και το 2023, κάτι που σύμφωνα με τους ίδιους γνώριζαν και οι γονείς της. 

Υπενθυμίζεται ότι ο πατριός της 15χρονης κατηγορείται για κακάχρηση σε γενετήσια πράξη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ένας εκ των άλλων δύο ανδρών, ο 48χρονος Ρουμάνος, φέρεται να έχει δηλώσει ότι εάν η εξέταση DNA δείξει ότι αυτός είναι ο πατέρας του νεογέννητου κοριτσιού που έφερε στον κόσμο η ανήλικη θα το αναγνωρίσει.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This