Σύζυγος θύματος στη Νίκαια: «Ο πατέρας μου ήθελε να με εκδικηθεί, ήταν κακοποιητικός»

«Όταν αυτοκτόνησε ένιωσα ασφαλής», συμπλήρωσε η γυναίκα που είδε τον πατέρα της να σκοτώνει το σύζυγό της

Must Read

Σε κατάσταση σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η οικογένεια του 40χρονου Στέλιου, που έπεσε νεκρός από τα πυρά του πεθερού του, στη Νίκαια. Η εν ψυχρώ δολοφονία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών του άτυχου άνδρα, αλλά και της συζύγου του, η οποία είδε τον πατέρα της να σκοτώνει τον άνθρωπό της και στην συνέχεια να βάζει τέλος στη δική του ζωή.

«Όλα δείχνουν ότι ήθελε να με εκδικηθεί και ότι είχε μία εμμονή μαζί μου. Επειδή αποφάσισα μετά τις σπουδές μου να μην γυρίσω στη Θεσσαλονίκη, επειδή ήταν κακοποιητικός, και επειδή μετά η μητέρα μου δεν ήθελε να μείνει εκεί, και με θεώρησε υπεύθυνη», ανέφερε αρχικά, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, η Αλεξάνδρα Τσουκιά, σύζυγος του θύματος.

«Όταν αυτοκτόνησε ένιωσα ασφαλής»

Η ίδια εξήγησε πως ο πατέρας της όχι μόνο ήταν κακοποιητικός, αλλά απειλούσε εκείνη και τη μητέρα της, με αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες να απευθυνθούν σε αστυνομία και εισαγγελέα, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. «Όταν πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα Πολίχνης και περιμέναμε να τον συλλάβουν, οι αστυνομικοί φοβήθηκαν μήπως ήταν ταμπουρωμένος με το όπλο. Περιμέναμε και ήταν ένας αστυνομικός, τον ρώτησα τι θα κάνουμε εάν τον αφήσουν ελεύθερο από την ψυχιατρική κλινική. Μου είπε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και να πάμε να κάτσουμε πιο πέρα», επεσήμανε η γυναίκα και συνέχισε:

«Όταν αυτοκτόνησε ένιωσα ασφαλής. Εάν αυτός ο άνθρωπος δεν αυτοκτονούσε, φυσικά και θα συνέχιζε. Ήμουν μικρή και φοβόμουν για τη ζωή της μαμάς μου. Με είχε απειλήσει από το 2008 μετά από ένα ξυλοδαρμό που είχε γίνει κατά της μητέρας μου, πήγα να την προστατέψω και μου είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο. Όταν είπα ότι δεν θα γυρίσω στο σπίτι είπε πως θα σκοτώσει τη μητέρα μου, τον αδερφό της και τη γιαγιά μου».

Τέλος, η Αλεξάνδρα Τσουκιά αποκάλυψε πως η μητέρα της στο παρελθόν κάλεσε σε γραμμή κακοποιημένων γυναικών και ύστερα από δύο συνεδρίες της είπαν πως θα έπρεπε να απευθυνθεί στην εκκλησία.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This