Νίκαια: «Κακοποιητικός και εκδικητικός» ο γαμπροκτόνος!

Must Read

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που συνεχίζουν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Νίκαια, όταν ένας 64χρονος εκτέλεσε εν ψυχρώ τον γαμπρό του στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του!

Όπως αναφέρουν συγγενείς του, επρόκειτο για έναν κακοποιητικό και χειριστικό χαρακτήρα, που μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, ενώ φαίνεται πως συνήθιζε να κρατάει κακία σε όσους ένιωθε ότι τον είχαν αδικήσει. «Ήταν πάντα χειριστικός, κακοποιητικός και εκδικητικός με όλους. Δηλαδή εάν του έκανες κάτι, δε θα το άφηνε, θα το φυλούσε την κατάλληλη στιγμή», δήλωσε η πρώην γυναίκα του 64χρονου, η οποία μαζί με την κόρη της βίωναν για χρόνια κακοποίηση στα χέρια του.

Πριν από 4 χρόνια, η πρώην σύζυγός του βρήκε τη δύναμη να τον χωρίσει και ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, προκειμένου να κάνει μία νέα ζωή. Ωστόσο, από τότε ο δράστης έβαλε στο… στόχαστρο τον γαμπρό του και την κόρη του ως υπαιτίους για το διαζύγιο και άρχισε να τους απειλεί.

«Έχασε τα λεφτά που ζούσε, δηλαδή από εμένα, και του στοίχισε πολύ. Δε τα έβαλε ποτέ με τον εαυτό του, ότι φύγαμε εξαιτίας του και εγώ και το παιδί μου από το σπίτι, τα έβαλε με όλους τους άλλους και πιο πολύ με τα παιδιά μου και τον γαμπρό μου, ότι με πείσανε να φύγω με το ζόρι από το σπίτι», είπε η πρώην σύζυγός του.

 

Τα χρόνια όμως δεν έσβησαν το μίσος που έκαιγε στην καρδιά του και έτσι παρά την καταγγελία της 64χρονης και της κόρης της στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης και τα ασφαλιστικά μέτρα  που του τέθηκαν, ο άνδρας νοσηλεύτηκε μόνο δύο μέρες σε ψυχιατρείο και 3 χρόνια αργότερα έκανε τις απειλές του πράξη…

Όπως αναφέρουν οι Αρχές, ο άντρας που δεν δίστασε να εκτελέσει τον ίδιο του το γαμπρό μπροστά στα μάτια της κόρης του και του 4χρονου εγγονού του, είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την κάθοδό του στην Αθήνα και τη δολοφονία που θα διέπραττε. Για μια εβδομάδα περίπου, κινούνταν στη Νίκαια με ένα μαύρο αυτοκίνητο, στο οποίο μάλιστα φαίνεται πως κοιμόταν, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα ένα μαξιλάρι και μια κουβέρτα, αλλά και πλήθος αποδείξεων από καπνικά προϊόντα που είχε αγοράσει από την Αθήνα στις 23 Φεβρουαρίου, στοιχεία που αποδεικνύουν ότι περνούσε πάρα πολλές ώρες μέσα στο όχημα παρακολουθώντας το θύμα και αναμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να το εκτελέσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This